Potrebujem radu chcela by som vymenit XCT vidlica za niečo lepší. Rozpočet 180 eur. Vobec sa do toho nerozumiem, čo by bolo vhodné tam dať. Bike mam v profile
maju 32 a a tiež sa krutia ako hadimršky tuhosť pocítiš až na 35kách
To by som musel mať trochu iný rozpočet. ? Na potulkách prírodou, aké mám najradšej, som pocítil aj rozdiel medzi 30 a 32, najmä pri brzdení dole kopcom, ver mi. A to nie som zrovna pierko. Dosť pomohla aj pevná os a zmena značky (Fox).
Prosím Vás mám vidlu RS reba 150mm. Nevyužíva ale celý chod a viac ako za také 2/3 som sa nedostal. Ani pri úplnom vyfuknuti vzduchu už viac nešla. Neviete čím by to mohlo byť prosím? Dík
Zdravim páni. Mám jeden problém s ktorým si neviem rady. Kúpil som novú Orbeu Occam H30 na ktorej je osadená vidla Marzocchi Bomber Z2 a tá sa mi nezdá v poriadku. Mám pocit, že je veľká vôľa na púzdrach. Keď zabrzdím predné koleso a tzačnem mierne pohybovať vpred a vzad tak vo vidlici vo vnútri ťuká. Keď chytím pravú nohu tak je to dosť cítiť. Prešlo mi rukami viacero vidlíc, ale s týmto som sa nestretol. Ma s tým niekto skúsenosť? Neviem či to mám poslať na reklamáciu, alebo je to normálne. Keď som sa bol na tom po teréne trochu previezť necítil som nič. Natočil som aj krátke video kde je počuť aj ten zvuk ak sa človek dobre započúva. len neviem či sem môžem dať link na YouTube.
Ahojte. Vedeli by ste mi poradiť, či sa oplatí vymeniť vidlicu rock shock judy SILVER za rock shock judy GOLD ? Je tam nejaký rozdiel oproti váhe ? Oplatí sa to ? Ďakujem.
Váhový rozdiel je tam dosť veľký. GOLD je ľahšia o približne 300g - čo je dosť. Len aj cena je dosť vyššia a stále je to vidlica nad 2 kilá, čo už je skôr hmotnosť namakaného Lyriku.
No ja tam mám rs judy silver. Za 150e by som vedel teoreticky zohnať goldku. A inak, ktorá vidlica je tak ok aj cenovo aj váhou? Lebo 2370g, ako teraz pozerám, to sa už blíži na moju starú pružinovú čo som mal na bicykli s 26" kolesami .
Caute. Vie mi niekto poradit, ako dosiahnut na FOX 32 100 mm, pohyb vydlice aspon na 85-90% zdvihu? Co som spravil a skusal doteraz, 1. vybral spacer, hral sa z nastavenim rychlosti odskoku a progresivitou, sfukol tlak aj pod tabulkove hodnoty. Vidla aj po narocnejsom zachadzani v lese - korene, kamene a pod, nie skoky, je to XC hardtail, dosahuje progresivitu zdvihu max. 50-70%?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
To by som musel mať trochu iný rozpočet. ? Na potulkách prírodou, aké mám najradšej, som pocítil aj rozdiel medzi 30 a 32, najmä pri brzdení dole kopcom, ver mi. A to nie som zrovna pierko. Dosť pomohla aj pevná os a zmena značky (Fox).
https://www.mtbiker.sk/shop/komponenty/vidlice-a-tlmice/prislusenstvo/servisne-sady/rock-shox-200-hod-1-rok-servisny-kit-gufera-penove-kruzky-tesnenia--reba-a7-130-150-mm-boost--2018.html
https://www.mtbiker.sk/shop/komponenty/vidlice-a-tlmice/prislusenstvo/servisne-sady/rock-shox-200-hod-1-rok-servisny-kit-gufera-penove-kruzky-tesnenia--reba-a7-130-150-mm-standard.html
RockShox 200 hod./1 rok servisný kit pre Reba A7 130-150 mm (2018+)
34,99 €
MOC 43,99 €RockShox servisný Kit 1 rok pre vidlicu Reba A7 130-150 mm Boost (2018+)
34,99 €
MOC 43,99 €osobne by som kontaktoval predajcu ...
https://youtu.be/PB7YcCZPrq8