Potrebujem radu chcela by som vymenit XCT vidlica za niečo lepší. Rozpočet 180 eur. Vobec sa do toho nerozumiem, čo by bolo vhodné tam dať. Bike mam v profile
Funkcne to v ziadnom pripade nie je to iste - Reba ma SoloAir a zakladny Motion Control damper.. SID ma DebonAir a Charger 2.. takze funkcne je SID vyssie a rovnako tak aj cenou.. kazdopadne za danu cenu je Reba velmi dobra vidla
je hluposť rozmyšlať nad kupou sid sl select 100mm pre cca 90kg jazdca na lahke xc? (polňačky, lesne cesty, sem tam zvážnice) alebo ísť do niečoho pevnejšieho?
je hluposť rozmyšlať nad kupou sid sl select 100mm pre cca 90kg jazdca na lahke xc? (polňačky, lesne cesty, sem tam zvážnice) alebo ísť do niečoho pevnejšieho?
Mám 75 kg a tyhle vidlice dělí cca 1000 Kč.Jezdim polnačky, někdy těžší výjezd či sjezd po kořenech atd. Sid select má lepší vlastnosti oproti Rebě. Nebo v této cenové relaci vybrat něco jiného?
Treba hlavne preverit kompatibilitu tej sady, ci je aj pre rocniky 2022+, kedy sa redizajnovali tieto vidly. Najlepsie ti asi obpovedia vo foxe alebo v slovkolexe.
Caute , nemali by ste niekto záulem o výmenu rs totem coil za nieku inú ,niečo ako dorado alebo 888ma prípadne 66ka chcel by som niečo zaujímavé napríklad ako malo marzocchi tie farebné vnútorné nohy..
Máte dakdo vidlu Giant crest 34 RRL 29" ? Pri dnešnom výjazde sa prepadla asi o3cm...Tlak v komore ostal nezmenený. Keď ju nafukam na väčší tlak, tak zdvih ostane rovnaký. A lockour prestal fungovať. Mali ste dakdo podobny problém ? Budem ju ju reklamovať, ale neviem, či ju mam chuť jazdiť este aj keď vyzerá solídne a doteraz isla pekne. Jazdené Max 500km.
ak je v zaruke , tak na reklamaciu to je..
ak tlak drží , nemodol sa dostať von do nôh..
sfukni ju uplne stlač as rukou ju skus roztiahnuť pokial pojde.
skor to vidím na problem tlmiacej časti.. tam tiež ak by z hora olej pretiekol nižši nechodila by do zdvihu , nie že by sa zanorila....
takže ....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mám 75 kg a tyhle vidlice dělí cca 1000 Kč.Jezdim polnačky, někdy těžší výjezd či sjezd po kořenech atd. Sid select má lepší vlastnosti oproti Rebě. Nebo v této cenové relaci vybrat něco jiného?
Mám moznost kupit tuto vidlicu za lepsiu cenu: https://www.bike-discount.de/en/fox-racing-34-k-float-29-factory-stepcast-fit4-3pos-adj-tapered-kabold-boost
Problem je, ze zamykanie je na korunke a ja potrebujem remote, aby som to vedel pripojit na twin lock zo Scotta. Bude mi stacit vymenit tento diel: https://r2-bike.com/FOX-Upgrade-Kit-FIT4-Topcap-F-S-Remote-Push-to-Lock-2018_1 ?
Ak nie, tak mi prosim dajte link, čo vsetko potrebujem, nech viem ci sa mi to oplati riesit.
Dik
Tuto máš jednu...
Ak by bol offset 51 mm zoberiem sám...
ak tlak drží , nemodol sa dostať von do nôh..
sfukni ju uplne stlač as rukou ju skus roztiahnuť pokial pojde.
skor to vidím na problem tlmiacej časti.. tam tiež ak by z hora olej pretiekol nižši nechodila by do zdvihu , nie že by sa zanorila....
takže ....