Kategórie
Bike-tech
savings Lezyne RAP II 20 Tubeless multikľúč, 20 funkcií
26,99 €
savings
MOC 41,99 €
-41% Dynaplug Wheelie Wrench Pro multikľúč, Hans Rey Limited Edition
88,99 €
-41%
MOC 150 €
savings Shimano TLCN10 kliešte pre nasadenie a uvolnenie rýchlospojky Quick-Link
26,99 €
savings
MOC 42,99 €
savings Weldtite CycloTools kliešte na reťaze s rýchlospojkou
14,79 €
savings
MOC 21,99 €
Čaute, zhanam nejaké fajné kliešte do kapsicky. Niečo spratne a musí to vedieť preštiknut aj tvrdé droty o hrúbke špice na kolese. Gerber Dyme nespominajte, to je detská hračka
Nie že by mi tá požiadavka dávala zmysel, ale keby si fakt potreboval v divočine deliť špice, tak za mňa diamantova brúsna niť bude mať najlepší pomer hmotnosť/výkon...
Ja vozim vsade toto:
https://www.mthiker.sk/shop/outdoor/sportove-prislusenstvo-a-vybavenie/noze-brusky-a-multifunkcne-naradie/multifunkcne-naradie/leatherman-rebar-multifunkcne-klieste-strieborna-p283829.html
a veru, parkrat sa mi uz zisiel. Je spratny a v puzdre mam este extra bity, malu Fenix baterku na AAA clanok + jeden nahradny. Stavim sa, ze tie klieste spic precvaknu ako nic a keby nie, prepilis.
Tento som aj ja pozeral. Toľko náradia nepotrebujem keďže mám aj bike multi tool. A úprimne kedy pouzijes pilník, pilku a podobne blbosti? A bity pasujú aj na ten skeletool.
Keby Leatherman robil tool s nitovackou reťazí, bola by to značka ideál
Podľa mňa nič spratné, čo bude strihať 2mm oceľové drôty nezoženieš. Na to je z princípu potrebné seriózne náradie so zodpovedajúcou váhou a veľkosťou. Ak by to bolo len na občasné použitie, tak by som hodil do kapsičky list na nerez do priamočiarej píly. Alebo môžeš hľadať multitool s takou pílkou, ale ešte som iné ako na drevo nevidel, ale tiež hovorím, že som ešte nevidel všetko. 🙂
Koľkorát za výjazd si už precvakával/budeš precvakávať špice? Neviem či také náradie sa oplatí ťahať.