riesim taku dilemu, planujem presedlat na iny ram a k tomu aj inu vidlu, z terajsej FOX float 32 som povodne chcel ist do RS revelation ( hoc s foxikom sa tazko luci
TEDA by som vas chcel spytat ake su vase skusenosti s nastavitelnym zdvihom, jeho vyuzitelnost. vyhoda toho e*****na je ze by sa to dalo nastavovat z ridov, ale zas je to za cenu LO, nakolko ho TAD nema...
resp. este aj vas nazor ist do e*****na... jazdim AM
dik
Otázna je cena.
ta Revelation co spominal tomPy je uz tu skladom za €560
http://www.bike-components.de/products/info/p25675_Revelation-RLT-Ti-Dual-Position-Air-Federgabel-Modell-2011.html
este ak by som mohol poprosit kompetentnych vyjadrit sa aj k tomu meneniu zdvihu pocas jazdy, resp. vyuzitia zmeny zdvihu v terene...
tiez mam stlpik 20, ale na Mkovom rame je to akurat este aj dve podlozky sa zmiestia. ja mam zas chutovku taperek krk:) nemas nahodou len zbytocne vysoke hlavove zlozenie? niekde sa to tu riesilo ze giant je v tomto expert...
to Ito: dik
uvazujem nad tymito vidlicami:
fox vanilla 32 RLC '08 (vyhoda - RLC systems, pruzina, fox
Rockshox revelation '09 ( vyhoda - lacnejsi servis nevyhoda - u-turn nast. zdvihu)
SR E*****n TAD ( vyhoda - cena, citlivost[???] nevyhoda - spolahlivost, vela pacok na ridoch (zdvih, LO))
.... cim viac na vyber tym komplikovanejsie...
hicker a ako si spokojny s tym Sektor-om? pre mna novy model, trocha som stratil prehlad...
ked to ale porovnavam s Recon-nom (135mm), ktoreho som mal tak vo vsetkom zatial lepsi Sektor...
v Recon-ovi som mal najtvrdsiu strunu a neraz som isiel nadoraz, na tej istej trase so Sektor-om ani raz (neviem aka struna je dnu), male nerovnosti zehlia celkovo podobne, stavbou jednoznacne solidnejsi Sektor (15mm MaxleLite jedno velikanske plus), MotionControl funguje ako ma...
celkovo maly bracek Revelation...
dnes som do prace isiel busom... lialo trocha moc... takze presne cislo ti budem vediet povedat vecer, ale tipujem 4-5 polotociek
update: cela zmena vidlice teda 150 -> 110 je na 12 polotociek co je 3 polotocky na centimeter; takze som sa sekol a to dost poriadne.... 150 -> 120 je na 9 polotociek...