ja mam podobny,resp lacnejši(D142SBT) a som s tym maximalne spokojny, akurat začal vydavat orech všeliake zvuky tak som rozobral,vyčistil namazal a frčime dalej,ložiska ako nove aj po vyše roku
Velký průměr pravé strany náboje je důsledkem použití doslova obřího vnitřního ložiska, za kterým se ukrývá dvaačtyřicet záběrových zubů pro šestici západek volnoběžného ořechu. Chod volnoběžky je tedy doprovázen velice jemným cvrkotem a rozložení záběru na takový počet zubů a šestici západek znamená přesnější a rychlejší reakci. Samotný ořech s hliníkovým tělem ukrývá dvojici ložisek a samozřejmě šestici západek na vnitřní straně. Díky velkému průměru přenášejícímu záběr je zaručen kvalitnější převodový poměr, protože ořech zabírá blíže u příruby a navíc s větší pákou, takže jsou zde menší ztráty.
boa kolko zubkov na tom orechu ja mam 2 krive...podla mna to je doživotna sučiastka,ked to vyčistiš premažeš,raz za čas ložiska,tak sa tam nema co poriadne pokazit.a ked som mal vrtoch že ho vymenim za sh,tak ma v servise zbrzdili že by to bola chyba ista,že tie novateci vydržia podstatne viac ako sh
Kebyze sa ti podari zo zahranicia alebo z ebay-u kupit Hope za dobru cenu. Tam mas zarucenu dlhorocnu zivotnost a jednoduchu udrzbu. (Skryte plus je mala vaha )
Davaju k tomu malu vahu? Parada Hej aj ten Hope Pro Evo som obzeral. Tunak ma ale zaujal ten novy koncept. Chcel by som o tom viac vediet. Hlavne dlhodobe skusensti ale asi je to novinka, tak neviem nic.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Velký průměr pravé strany náboje je důsledkem použití doslova obřího vnitřního ložiska, za kterým se ukrývá dvaačtyřicet záběrových zubů pro šestici západek volnoběžného ořechu. Chod volnoběžky je tedy doprovázen velice jemným cvrkotem a rozložení záběru na takový počet zubů a šestici západek znamená přesnější a rychlejší reakci. Samotný ořech s hliníkovým tělem ukrývá dvojici ložisek a samozřejmě šestici západek na vnitřní straně. Díky velkému průměru přenášejícímu záběr je zaručen kvalitnější převodový poměr, protože ořech zabírá blíže u příruby a navíc s větší pákou, takže jsou zde menší ztráty.