Zalezi na tom, co jazdis. Ale na tu Vedoru ti musia v pohode stacit Shimano Acera - FCM391.
Na rekreacne jazdenie, ak nedavas viac ako 1500km rocne a ak nepouzivas tu Vedoru namiesto nejakeho dirt biku - ta preziju....
chcem sa opytať mam na novom bicykli nahodene lacne kluky za 20 €..mam možnosť kupiť lacno kluky XT o? je to pohodlnejšie vozenie? alebo neake plusy ak by ste mohli vymenovať..dik
1/ na XT kľukách je spravidla iný stred ako na lacných kľukách.
2/ zachovalé XT kľuky nik nepredáva lacno.
3/ rýchlejšie ani pohodlnejšie s nimi nepôjdeš.
nemyslím, že kľuky by ti nejak pomohli v "idení lepšie"
čo vôbec jazdíš?
a, bez akejkoľvek urážky, kupovať kľuky v cene štvrtiny ceny biku mi príde scestné
No a idem sa priživiť. Dnes sme dopratali jazdený bike pre otca. Cube Reaction ročník 2010. Keďže tam má toho dosť v XTčku zvažujem, čo viem prehodiť ku mne na TREK 6900. Ako prvé by ma zaujímali kľuky. Vidím v tom dosť zádrheľov, ale predsa, možno niekto z vás vie ako na to. Takže,
ja mám: prevody 3x10 a kľuky FC-M552 a stred SM-BB70
otec: prevody 3x9, kľuky FC M770/771-K a stred SM-BB91 Press Fit
Budú tieto kľuky XT kompatibilné so stredom SM-BB70?
Budú fungovať na 10tkovej sústave? Tak ako sú, poprípade musím prehodiť prevodníky, alebo ...?
ono, ja si tie XTčka chcem nahodiť len preto, lebo sa mi viac páčia. Ale potrebujem, aby bol plne funkčný môj a aj otcov bike. takže ak by to po nahodení mojich prevodníkov na jeho kľuky ( a naopak) fungovalo, asi to skúsim.
veď hej, ideálne by to boto takto, ale nemám chuť sa do toho púšťať ak by to fungovať nemalo. Každopádne by sa mi k tomu asi hodila nejaká dobrá vazelína, či?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Edit : A predsa http://kluky.heureka.sk/
Na rekreacne jazdenie, ak nedavas viac ako 1500km rocne a ak nepouzivas tu Vedoru namiesto nejakeho dirt biku - ta preziju....
2/ zachovalé XT kľuky nik nepredáva lacno.
3/ rýchlejšie ani pohodlnejšie s nimi nepôjdeš.
takže nepojde sa lepšie? nebude to viac šlapave?
čo vôbec jazdíš?
a, bez akejkoľvek urážky, kupovať kľuky v cene štvrtiny ceny biku mi príde scestné
napr. http://www.mtbiker.sk/bazar/komponenty-kluky-a-prevodniky/165870/lx.html
http://www.mtbiker.sk/bazar/komponenty-kluky-a-prevodniky/165628/kluky-deore-2012-fc-m590-10.html
http://www.mtbiker.sk/bazar/komponenty-kluky-a-prevodniky/164635/kluky-deore.html
ja mám: prevody 3x10 a kľuky FC-M552 a stred SM-BB70
otec: prevody 3x9, kľuky FC M770/771-K a stred SM-BB91 Press Fit
Budú tieto kľuky XT kompatibilné so stredom SM-BB70?
Budú fungovať na 10tkovej sústave? Tak ako sú, poprípade musím prehodiť prevodníky, alebo ...?
ďakujem