sevas braxo... su to w poctate rovnake bajky kamo vis? rozdjel je len w rajdox, prectavci a rafikoch... rajdy prectawec by som neriesil no KGB ma rafiki DM24... MACH1 nech idu do psa vis jako... ja som za KGBcko aj ked KGB ma vidlicu zo 100mm zdvihom a raptor zo 120mm...
neweeem... v poctate je jedno co kupys lebo su to skoro rovnake bajky braxo hej? kup co sa ti vaaac luby, ale pochybujem ze babenky u vas na ulici niekedy vydely KGBcko... z toho budu waaac nameko vis jako hej?
sevas braxo... su to w poctate rovnake bajky kamo vis? rozdjel je len w rajdox, prectavci a rafikoch... rajdy prectawec by som neriesil no KGB ma rafiki DM24... MACH1 nech idu do psa vis jako... ja som za KGBcko aj ked KGB ma vidlicu zo 100mm zdvihom a raptor zo 120mm...
neweeem... v poctate je jedno co kupys lebo su to skoro rovnake bajky braxo hej? kup co sa ti vaaac luby, ale pochybujem ze babenky u vas na ulici niekedy vydely KGBcko... z toho budu waaac nameko vis jako hej?
ja sa v bikoch nevyznam takze kgb ma lepsie rafiky?..a ece co je tam napisane ked je dvorafovi ..a ta vidlica dva cm to je uz jedno
odkial si braxo... weees ci sa ti oplati zobrat viac to alebo to... asi to kGBcko by som brau koly rafykom viiis jako hej? to je taky alpajn rejs aj do daunhilu... chapes chalos ne? ja som za KGB braxo
zober co sa ti paci a postupne vychytas muchy a upravis podla svojich potrieb
v mojom okoli je raptorov pozehnane, neviem ako u vas ale asi by to chcelo nieco nie take caste a budes jednoducho frajer
Ked som cital prve 2-3 komenty, hned mi doslo co a jak, a ty si im nalozil
zober co sa ti paci a postupne vychytas muchy a upravis podla svojich potrieb
v mojom okoli je raptorov pozehnane, neviem ako u vas ale asi by to chcelo nieco nie take caste a budes jednoducho frajer
fuuuu braxo a ked nemas raptora ujde sa ti este nejaka kocka? lebo viis ... oni letia na chalosov s raptormi braxo... ale KGBcko by ich malo wsetki namotat tak ze ta nespustja s oci chapes hej? budu sjalene do teba!!! KGB je podla mna lebsia volba hej?
mne sa aj viac paci kgb lebo kazdy ma bud cierny alebo biely a takuto peknu farbu som ece nevidel...lebo kgb som ece nikde po meste nevidel raptora kazdy druy
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Výbava bicykla:
Rám: S.H.I.T.Alu 6061 T6
ja sa v bikoch nevyznam takze kgb ma lepsie rafiky?..a ece co je tam napisane ked je dvorafovi
Ked som cital prve 2-3 komenty, hned mi doslo co a jak, a ty si im nalozil
fuuuu braxo a ked nemas raptora ujde sa ti este nejaka kocka? lebo viis ... oni letia na chalosov s raptormi braxo... ale KGBcko by ich malo wsetki namotat tak ze ta nespustja s oci chapes hej? budu sjalene do teba!!! KGB je podla mna lebsia volba hej?
kazdy rok budem kupovat nove kotuce a setko k tomu ne skor odplasi kotuce kamos ma rok bike a kotuce musi vymneit vsetkyy a vrzga mu to jak trapne
jake ja za nimi oni zamnou ne?