Aby ich boleli kolená,aby boli hustý a aby mohli hopsať z obrubníčkov a nadávať XC-čkarom že su trapkovia Ale máš pravdu,sobi 20 bude mať podobnú geometriu!A ušetrí cca 350 eur
Počúvaj ty sedlák ktorý nemá ani bydlisko uverejnené. Veď ani písať nevieš a nezistil si ani to že všetci si tu s teba robia srandu a použitý pravopis je len srandou. A nenarážaj stále na to že býva v Žarnovici keď ani nevieš ako to tam vyzerá
Ale vikinko,nerozdrapuj sa,ty určite bývaš na luníku 9,ale prečo sa ti nepáči môj názor?Urazil som ta?Stačí povedať.Za 380 eur by som mal celkom slušne vybavenú meridu ktorá je aspoň krajšia.Chápem keď si človek kúpi taký bike kvoly tomu že na tom volačo aj VIE,ale nechápem ľudí ktorý si to kúpia preto aby boli stráášne hustý.Poznám tu veľa takých čo si to u nás a na novej bani kúpili len preto aby boli woe hustý a nevedia na tom ani zdvihnúť predné koleso,ani nič.Už len názov témy svedčí o tvojej inteligencii a o tom že na azete tráviš 99/100 svojho života a zvišné 1 percento na facebooku.Radšej si kúp sobi 20 alebo libertu.Napríklad na bazoši bolo sobi 20 upravené na frístajl čo presne TY potrebuješ,tak si na šrotovisku taký zožen a pusti sa do práce a potom si užívaj svoj HUSTÝ frístajl na obrubníčkoch. Maj sa a navštív psychiatra kvoly tvojej neovládatelnostia vulgarizmu
jeho vek odhadujem do max. 15 rokov vzhladom na jeho chovanie - clovek mu chce dobre a on to neoceni ale naopak este skritizuje...
najprv som to bral v pohode som sa tu zebavil alee potom tu zacal the end trepat debiliny ze neviem co chcem a take ja viem co chcem a daco na tom aj viem..a raz niekto musi zacat nie nahodov? a idem si za svojim cielom..
No podľa mňa bez problémov zvládne ísť (relatívne) rovno ! A chlapče kolená ťa bolieť budú, tomu ver... Na tej kolobežke je totálne neprirodzená poloha...
Teraz ti poradím normálne-Kúp si meridu 40 D za 379 eur,na tej si sem-tam môžeš dovoliť nejaký náročnejší terén,trochu si aj skočiť ale neprehánať a ked sa budeš chcieť aj volakde dalej povoziť tak sa aj povozíš bez bolesti kolien,čo z vlastnej skúsenosti viem.Mal som tu na servis jeden raptor-presne ten čo si chceš kúpiť.Išiel som sa na tom previezť a po cca 1 km ma už tak boleli kolená že som myslel že ten bike zahodím do jarku.Dá sa na tom iba na stojáka alebo si dáš sedlo na max. vysunutie.Kúp si tú meridu a bude sa ti páčiť. Tu máš link- http://www.merida.sk/prodej/Matts-40-D
Teraz ti poradím normálne-Kúp si meridu 40 D za 379 eur,na tej si sem-tam môžeš dovoliť nejaký náročnejší terén,trochu si aj skočiť ale neprehánať a ked sa budeš chcieť aj volakde dalej povoziť tak sa aj povozíš bez bolesti kolien,čo z vlastnej skúsenosti viem.Mal som tu na servis jeden raptor-presne ten čo si chceš kúpiť.Išiel som sa na tom previezť a po cca 1 km ma už tak boleli kolená že som myslel že ten bike zahodím do jarku.Dá sa na tom iba na stojáka alebo si dáš sedlo na max. vysunutie.Kúp si tú meridu a bude sa ti páčiť. Tu máš link- http://www.merida.sk/prodej/Matts-40-D
kamo ja som maly takze pre mna ten bicikel poho staci..s kamosovi sme isli asi dve hodiny po meste sme behali a kolena ma neboleli..a za hento prepac nesom rad ked domna nekdo ripe
Ako chceš,ale ja by som raptora nechcel už len kvoli tej totálne nepoužitelnej výbave,heckler je na tom trocha lepšie ale stále sú tam len V-braky,ktoré brzdia dobre,ale majú nanič dávkovatelnosť a to znamené že z D-čkami môžeš chodiť aj po prednom.Ešte si skús pozreť CTM zefir.
Ako chceš,ale ja by som raptora nechcel už len kvoli tej totálne nepoužitelnej výbave,heckler je na tom trocha lepšie ale stále sú tam len V-braky,ktoré brzdia dobre,ale majú nanič dávkovatelnosť a to znamené že z D-čkami môžeš chodiť aj po prednom.Ešte si skús pozreť CTM zefir.
ten chce bracha asi..a mne ten heckler staci paci sa mi..a ja chcem radsev v breaky..neviem te kotuce sa mi nelubia... po prednom jazdit nechcem mam s tim zle skusenosti
Aha,tak si teda zober ten heckler ked sa ti páči.Ja mám z chodením po prednom tiež zlé skúsenosti,lebo raz sa akosi nepodarilo á ,ale zase mám kotúče trocha iného kalibru,za ktoré by si mal asi aj kgb black eye,ale nechcem sa vyťahovať...Skús ešte porozmýšlať nad tou meridou v čiernej farbe,naživo vyzerá super,majú ju u nás v cyklošporte.
Aha,tak si teda zober ten heckler ked sa ti páči.Ja mám z chodením po prednom tiež zlé skúsenosti,lebo raz sa akosi nepodarilo á ,ale zase mám kotúče trocha iného kalibru,za ktoré by si mal asi aj kgb black eye,ale nechcem sa vyťahovať...Skús ešte porozmýšlať nad tou meridou v čiernej farbe,naživo vyzerá super,majú ju u nás v cyklošporte.
brat tiez na nu hovoril ze je docela good..ale mne sa sice paci ale chcem ten styl "bolave kolena"
Tak teda fajn,časom si tam kúp lepšie plášte a jazdi.Potom postni foto ako to vyzerá.Len s véčkami asi tak po roku aj pol zodereš ráfiky,a zblázniš sa od nastavovania ale tie avid na tom budú asi trocha lepšie.
Tak teda fajn,časom si tam kúp lepšie plášte a jazdi.Potom postni foto ako to vyzerá.Len s véčkami asi tak po roku aj pol zodereš ráfiky,a zblázniš sa od nastavovania ale tie avid na tom budú asi trocha lepšie.
jj..foto poslem..a kebyze to chcem prerobit na Dbrake?
Tak na to radšej zabudni.Kedže som si jeden bike skladal,viem čo to je.Nové náboje,asi aj radenie kedže je spojené s páčkami,samotné brzdy,vypletanie kolies...cca 120+35+30+10=skoro 200 e ak rátame použitelné brzdy
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
zamlada som jazdil na niecom podobnom - volalo sa to SOBI 20
Ešte raz niečo také a tu si skončil....
najprv som to bral v pohode som sa tu zebavil alee potom tu zacal the end trepat debiliny ze neviem co chcem a take ja viem co chcem a daco na tom aj viem..a raz niekto musi zacat nie nahodov? a idem si za svojim cielom..
kamo ja som maly takze pre mna ten bicikel poho staci..s kamosovi sme isli asi dve hodiny po meste sme behali a kolena ma neboleli..a za hento prepac nesom rad ked domna nekdo ripe
ten chce bracha
http://www.kubicasport.eu/produkt/1404/CTM-ZEPHYR-PLUS-09/
http://www.kubicasport.eu/produkt/1333/Haibike-DRT-Pro-09---NEPREKONATELNA-CENA-!/
brat tiez na nu hovoril ze je docela good..ale mne sa sice paci ale chcem ten styl "bolave kolena"
jj..foto poslem..a kebyze to chcem prerobit na Dbrake?