Dobry vecer priatelia.Vopred sa ospravedlnujem za novu temu,Urcite sa to tu uz milion krat riesilo,ale...Kupil som si new bike Kellys TNT70 na ktorom je vidlica Suntour XCM,ktora je fakt hrozna...Mam teda v hlave dilemu ci kupit novu RS vidlu alebo ist do pevnej MTB nakolko jazdim prevazne asfalt,sem tam lahky teren...Ak by som sa uz rozhodol pre pevnu vidlu je lepsia hlinik alebo carbon?Viete mi poradit nejake konkretne modely ktore by mohli byt zaujimave?Dakujem za akykolvek Vas nazor...
si si tym isty ? sag si kazdy nastavuje individualne
napr tato manitou ma A-C 490 mm, ked si z toho odratas sag 20% z 100 mm tak ti vyjde spravna dlzka pevnej vidly na cca 470 mm a zachova sa ti pozicia na bike
pre toto forum je podstatny parameter T, pekne od nukeproof ze to presne uvadzaju, ked si od A-C odratas odporucany sag tak ti vyjde +- to iste, pre ten nukeproof je rozdiel 37 mm co je cca 25% zo 140 mm
Ahojte idem si po radu rozmýšľam nad force Al mtb 26 momentálne mám odpruženu 100mm na meral som axle to crown 480mm a force ma 440mm zmení to veľmi geometriu, alebo tou bude bez problémov. Ďakujem
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
napr tato manitou ma A-C 490 mm, ked si z toho odratas sag 20% z 100 mm tak ti vyjde spravna dlzka pevnej vidly na cca 470 mm a zachova sa ti pozicia na bike
som
origo stranka :
https://nukeproof.com/products/2021-scout-275
https://cdn.shopify.com/s/files/1/0283/8106/files/9c4ebb76-f66b-49bb-8479-3ee5742b0ff6_grande.png?8125545773179371133
cca 490 mm
hladam pevnu vidlicu s tymito parametrami
koleso 29" oska boost 15x110
krk tapered
a skladom v europe