Az ked som zhasol svetlo som pochopil ze to rusila Smart Light lampa. Ale ako moze led lampa rusit wireles prenos, toto fakt nechapem resp. co za blbost je v tom svetle za elektroniku ked to zlikviduje wireles prenos? A tom som neni az take tela v elektronike ale tak toto som cumel.
Bud je ta sigma tak citliva ze aj elektricky prievan ju zrusi
Jasne .... uz vidim tie vase rady ze si mam svetlo namontovat na grip alebo koniec riaditiek aby to bolo dalej od komputera:)
Su tam nove baterie, maju max 3 tyzdne pouzivania. Zarucene to nie je bateriami ja to tipujem na nejaku elektroniku v svetle kedze ma rezim 50%, 100% a stroboskop. A ta potom asi vyzaruje a rusi wireles. inak to nechapem!
Az ked som zhasol svetlo som pochopil ze to rusila Smart Light lampa. Ale ako moze led lampa rusit wireles prenos, toto fakt nechapem resp. co za blbost je v tom svetle za elektroniku ked to zlikviduje wireles prenos? A tom som neni az take tela v elektronike ale tak toto som cumel.
Bud je ta sigma tak citliva ze aj elektricky prievan ju zrusi
Jasne .... uz vidim tie vase rady ze si mam svetlo namontovat na grip alebo koniec riaditiek aby to bolo dalej od komputera:)
Ahojky Kedar....kokso to mi ani nehovor ja si práve idem poriadiť Roxa od Sigmy a chcel som sa Ťa alebo aj niekoho iného čo más týmto cyclocomputerom niečo našlapané spýtať ako finguje a či si s ním happy.....a už som pozeral po tom novom svetle od smartu presne tom dvojwatovom...a ono sa to rušíííí???
Martin.
Martin.
Na Sigmu Rox 9 nedam dopustit je to namakany stroj za tie peniaze to urcite stoji, mozes si merat co chces, jedine rychlost vetra to nevie. Aj do PC to natahuje data a soft v PC je tiez slusny.
Po precitani clankov o problemoch, je jednoznacne problem vo vyzarovani Smart Light 2w a nie v Sigme. Ak sa mi nieco podari vymysliet alebo odtienit bez alobalu dam vediet riesenie. Uz mam jednoduchu predstavu upravy ktora by to mohla vyriesit.
Po precitani clankov o problemoch, je jednoznacne problem vo vyzarovani Smart Light 2w a nie v Sigme. Ak sa mi nieco podari vymysliet alebo odtienit bez alobalu dam vediet riesenie. Uz mam jednoduchu predstavu upravy ktora by to mohla vyriesit.
Ahojky Kedar.
Koľko máš tú Sigmu Rox 9, kde wsi ju kupogval a koľko za to chceli?
jazdíš na tom MTB alebo cesty??
Jasné okolo tej 2W Ledky bude silné elektromagnetické pole asi je tam menič pre jej napájanie aby výrobca zaručil konštantný svetelná tok. ja som práve v rozhodnutí ísť do oboch týchto vecičiek.
M.
ta lampa svieti dobre skode ze je tam ta posrata elektronika uz som to mal to svetlo cele rozobrate a skusil odtienit plechom, tak ako maju tienenie mobily (take klietky) zial zatial bezuspesne ale tiennenie je tenucke a dierkovane, takze skusim hrubsie a bez dierok.
Skusal som rusenie inou takou led diodou ktora ma skutocne 3W ale tacho nerusila vobec.
A v smart lighte su dva integrovane obvody jeden je podla vsetkeho koncovy spinaci stupen a druhy bude to blikacie strobo. Ked sa naserem vytrham tu elektroniku a dam to napriamo
ta lampa svieti dobre skode ze je tam ta posrata elektronika uz som to mal to svetlo cele rozobrate a skusil odtienit plechom, tak ako maju tienenie mobily (take klietky) zial zatial bezuspesne ale tiennenie je tenucke a dierkovane, takze skusim hrubsie a bez dierok.
Skusal som rusenie inou takou led diodou ktora ma skutocne 3W ale tacho nerusila vobec.
A v smart lighte su dva integrovane obvody jeden je podla vsetkeho koncovy spinaci stupen a druhy bude to blikacie strobo. Ked sa naserem vytrham tu elektroniku a dam to napriamo
Ahoj.
Nič netrhaj dioda pracuje len v impulznom režime a na priamo zrejme nepôjde vôbec.
Je tam menič a spína sa tam pomerne veľký prúd ak je naozaj výkon diody 2W a napájacie napätie 3V, takže je v okolí silné elektromagnetické pole ktoré ruší rádiový signál medzi materskou základňou a čidlami. Nepomôže ozík asi nič len dobre odtieniť alebo ich umiestniť tak aby neboli blízko seba materská stanica a Smart light. hej pozeral som u nás v kamenáčoch chcú za to nehorázne prachy za ten Rox9.0a s dodávkou cez ten bike24.com si spokojný koľko stálo dopravné a odkiaľ ti to prišlo prišlo do kuriérskou službou?
M.
Prepravu uvidis v kosiku zalezi kolko toho beries ale bolo to 10E pri cene sigmi je to uz zanedbatelne.
Prepravu uvidis v kosiku zalezi kolko toho beries ale bolo to 10E pri cene sigmi je to uz zanedbatelne.
...a koľko to cestovalo???
platí sa to normálne netom i-net bankingom či pay palom??
Ahoj Kedar.
A ešte sa chcem spýtať ide, tá tepovka t.j. interval srdcového rytmu aj bez bike?
Napr. pri behu alebo pri plávní???? Aj ten smart light si kupoval na tom bike24.com???
Díík.
M.
A ešte sa chcem spýtať ide, tá tepovka t.j. interval srdcového rytmu aj bez bike?
Napr. pri behu alebo pri plávní???? Aj ten smart light si kupoval na tom bike24.com???
Díík.
M.
Tepovka je na hrudi pas, tachac je len aktivny ak je v drziaku, ked ho vyberes je pasiv. Neskusal ci pasuje do drziaka co su sigma drizkay na ruku. (proste funguje len ked si osaha na kontaktoch nieco aj ked je bezdratovy tak si na drziaku nieco osahava) Na plavanie urcite nie hrudny pas som uz raz utopil vlastnym potom az do stavu galvanizacie baterie lebo nebol dobre utesneny
Smart som kupil niekde v cechach 515,- Kcs.
Lenze Smart Light egg 2W su ako jaslovkse bohunice ani 20 cm od tachaca nepomohlo, asi si kupim este jednu a dam si ich az na kraj riaditok vedla gripov a budem ako offroad