zdravim mam problemm,dnes som kupil rpouživany ram benest DH 200 a zistil som ze zadne dierky na sruby na brzdovy adapter maju uply vychlotane zavity...da sa to nejako riešit??dalo by sa to spravit takto ze by som kupil dlhšie šruby a na druhu stranu dal miaticu???nebranilo by to kotuču??alebo ako..??Pls pomožte. :/
Daj si vyvrtat nove kus vecie zavity a daj do nich silnejsie srauby
Inak ma nenapada co by sa s tym dalo robit, s tymi maticami je to hlupost lebo to by sa potom nedalo poriadne nastavovat, tak jedine za pouzitia podloziek a to by stalo tolko nervov ze by si to urcite nechcel
ahojte, tiež mám problém so zadným adaptérom, ale chyba je v tom, že mám veľmi malú medzeru medzi vonkajšou platničkou a kotúčom, čiže nemôžem lanko viac zatiahnuť a páka mi chodí až na doraz ku gripu(mechanické brzdy). napadlo ma, že by som mohol trochu zbrúsiť z dosadacej plochy adaptéra na ráme, môžem to urobiť alebo tým niečo po*eriem?
Miso chod s ramom do Bicigla pod hotelom Saris za mechanikom Ferom a ked ho pekne poprosis tak ti zafrezuje zadne oka na kotucovku zo speci frezou. Aj mne to tam robili absolutna spokojnost a v PO ti to aj tak nikto iny neurobi. Vies ako sme dnes super pojazdili.
y
lanko je na fest jak sa da, potom by mi suchal kotuc o platnicku, mozno musim zabehnut trochu platnicky lebo su nove. mozno este odmastim kotuc(robi sa to aj pri vymene kotucov na autach), co som mal urobit asi este predtym ako som ho nahodil
tak ak nemas platnicky zabehnute... a nemas odmasteny kotuc tak chod na niaku trat ak mas.... dole kopcom samozrejme aby bola:D a stale drz prednu brzdu nech vypali kotuc...... ona bude postupne zaberat teda mala by
joj jerry flexa pomohla je to skoro jak od toho fera akurát mi predná brzda nehamuje poriadne...
Tou flexou si si to pekne poj..al, ale co uz takych co si doma opravovali SID-ku, zad.tlmic a podobne veci bez potrebneho naradia a ziadneho vedomia o danej veci je v PO viac! Len tak dalej.
nie ja som ju nahodil nazad, ale mi trochu dlhsie trvalo nastavit brzdy. a neviem co som tou flexou pokazil. medzera medzi platnickou a kotucom sa zvacsila a ziadny problem nemam s tym, ze je to vybrusene doma...jerry povedz co by mi urobil fero s tou speci frezou? a co som ja pokazil tym ,ze som to brusil flexou??
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Inak ma nenapada co by sa s tym dalo robit, s tymi maticami je to hlupost lebo to by sa potom nedalo poriadne nastavovat, tak jedine za pouzitia podloziek a to by stalo tolko nervov ze by si to urcite nechcel
Lebo ak tam je IS uchyt na brzdu, tak tam ani nemusel byt.
Zavit najdes na adapteri ISvidla/PMprasa
y
hh