SERUS potreboval by som pomoc s vidlou XCR. Chcel by som ju rozobrat ale neviem ako rozoberal som uz RST a aj MZ ale ta neni moja a nechcem ju dodrbat. potreboval by som NAKRES
SERUS potreboval by som pomoc s vidlou XCR. Chcel by som ju rozobrat ale neviem ako rozoberal som uz RST a aj MZ ale ta neni moja a nechcem ju dodrbat. potreboval by som NAKRES
Pokial sa nejedna o model 2007 staci prepnut v zahlavi na spravny rok 2003-2004-2005-2006
Vazne je take obtiazne pouzivat vyhladavanie na nete?
Je problem zadat svoju otazku/svoj problem do vyhladavacov?
Je to len o lenivosti alebo neschopnosti zadat konkretny dotaz do vyhladavaca?
Myslim, ze toto je typicky priklad - mnou postovanu odpoved na tvoju jednoduchu otazku som cez google obdrzal za 0,02 sekundy...
Nepovedal by som nic, keby si sa tu pytal uz na konkretny postup alebo detajly a rady, ale na nakres/schemu
chlapci toto som spravil ale potrebujem chcemu ako ju rozobrat lebo chcem ju prerobit tak aby nekopala. Na tej stranke som bol uz asi 34 876x taze asi tak
chlapci toto som spravil ale potrebujem chcemu ako ju rozobrat lebo chcem ju prerobit tak aby nekopala. Na tej stranke som bol uz asi 34 876x taze asi tak
No vzhladom na tebou polozenu otazku v prvom poste, som sa ta snazil nasmerovat na stranky vyrobcu, kde sa daju najst nakresy/schemy vidiel SR Suntour.
Mame tomu rozumiet tak, ze si zle formuloval svoju otazku a to co vlastne chces, je obrazovy alebo textovy postup na rozobratie uvedenej pruzinovej vidlice???
Zdielam rovnaky nazor a drzim palce. Najlepsie je ignorovat take thready a vytrvat v tom. Jedine ze chlapec nevie jazyk, ale to by aspon mohol napisat.
Podla tohoto postu si si ani poriadne neprecital moj post a ani si neklikol na ziadnu ikonu DETAILS ani u jednej vidle na tej stranke ako som pisal...
Schvalne som neuvadzal priamy link na ziadne z tych pdf-iek, lebo:
1. si neuviedol presny model a rok, len typ XCR
2. som bol zvedavy, ci vies prezriet stranku a 2x klinut mysou - prvy krat na odkaz detailu u konkretnej vidlice a druhy krat na stiahnutie jednoho jedineho suboru na celej stranke.
Hmmm, tak si dovolim este jednu poznamku na zaver tejto story.
Citujem tvoj post z 27.11.2006, kde pises o tom, ze ju chces rozobrat a prerobit aby "nekopala".
Zaroven sa da najst v miestnom bazare tvoj inzerat uz z 24.11.2006, kde ju predavas ako prerobenu... myslim, ze uz si kazdy sam urobi obraz o tvojej serioznosti...
Doplnil by som. Ctenému túningovému profesionálovi by som rád doporučil nakúpiť aj komplet chrániče a na gebuľku integrálu.
Človek nikdy nevie kedy sa čo povolí, zlomí atď.
Stále mám strašlivý pocit že tu je kopec chlapcov ktorí chcú urobiť z hovna bič./s prepáčením/
Samozrejme možno česť výnimkám.
A samozrejme žiadam o mier. Nechce sa mi tu doťahovať, kto je ako šikovný a zdatný.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Co tak pozriet sa na stranku vyrobcu => SR Suntour
http://www.srsuntour-cycling.com/SID=si ... &tnid=1187
V detailoch sa samozrejme da najst schema kazdej vidlice...
Pokial sa nejedna o model 2007 staci prepnut v zahlavi na spravny rok 2003-2004-2005-2006
Myslim, ze toto je typicky priklad - mnou postovanu odpoved na tvoju jednoduchu otazku som cez google obdrzal za 0,02 sekundy...
Nepovedal by som nic, keby si sa tu pytal uz na konkretny postup alebo detajly a rady, ale na nakres/schemu
2SpeciaL pokial nemas nejaku no-name vidlu, vzdy pozeraj najprv stranky vyrobcu, az potom sa pytaj.
No uvidime...
No vzhladom na tebou polozenu otazku v prvom poste, som sa ta snazil nasmerovat na stranky vyrobcu, kde sa daju najst nakresy/schemy vidiel SR Suntour.
Mame tomu rozumiet tak, ze si zle formuloval svoju otazku a to co vlastne chces, je obrazovy alebo textovy postup na rozobratie uvedenej pruzinovej vidlice???
Zdielam rovnaky nazor a drzim palce. Najlepsie je ignorovat take thready a vytrvat v tom. Jedine ze chlapec nevie jazyk, ale to by aspon mohol napisat.
OMG
Podla tohoto postu si si ani poriadne neprecital moj post a ani si neklikol na ziadnu ikonu DETAILS ani u jednej vidle na tej stranke ako som pisal...
Schvalne som neuvadzal priamy link na ziadne z tych pdf-iek, lebo:
1. si neuviedol presny model a rok, len typ XCR
2. som bol zvedavy, ci vies prezriet stranku a 2x klinut mysou - prvy krat na odkaz detailu u konkretnej vidlice a druhy krat na stiahnutie jednoho jedineho suboru na celej stranke.
Co k tomu viac napisat...
Citujem tvoj post z 27.11.2006, kde pises o tom, ze ju chces rozobrat a prerobit aby "nekopala".
Zaroven sa da najst v miestnom bazare tvoj inzerat uz z 24.11.2006, kde ju predavas ako prerobenu... myslim, ze uz si kazdy sam urobi obraz o tvojej serioznosti...
jj sherlock holmes sa moze schovat... som zvedavy ako to autor temy okomentuje
To mala byt nadavka, vyhrazka, ci co ???
Kazdopadne takyto post nepatri na diskusne forum a poprosim modov aby tento komentar od uzivatela SpeciaL brali na zretel
Človek nikdy nevie kedy sa čo povolí, zlomí atď.
Stále mám strašlivý pocit že tu je kopec chlapcov ktorí chcú urobiť z hovna bič./s prepáčením/
Samozrejme možno česť výnimkám.
A samozrejme žiadam o mier. Nechce sa mi tu doťahovať, kto je ako šikovný a zdatný.