Ja mam mechanicke kotučovky hayes HMX-2 XC a su celkovo v pohode...keď sa Ti dobre zahreju tak brzdia uplne sper a su to najlepšie mechanické kotučovky... a su celkom cool, pokial zase nejazdíš nejake fakt brutalne veci...
Co poradi mi niekto ako toje s tymi kotucmi od shimana? Myslim tie M525 maju dosticky s polymeru, ale M555 si mozes vybrat kov,alebo polymer. Tak ako to je? Zvazujem, lebo tie Hayesy HFX9 DH su spickove, ale je tam velky kotuc a co potom vidla! Tak teda ako? Zvazujem iba HFX9, M525, M555 a ak by bolo nieco v tej istej cenovej hladine tak prosim napiste! Dik moc.
nazdar lidi, touto cestou by som chcel upriamit vasu pozornost...
na kotucky znacky ProMax Armor
je to americky velkovyrobca vsakovakych bicyklovych komponentov, akurat ze vyraba pre ostatne znacky, napriklad aj hayes...
takze dotycne brzdy promax armor su svojou stavbou skoro identicke s Hayesami, pouzivaju dokonca Hayesacke platnicky..a brzdny ucinok je porovnatelny za dvojtretinovu cenu, tieto brzdy som sice zatial u nas samostatne nevidel...viem ze ich akurat montuje cesky Ravo
Ahojte bikery. Ja mam hydraolicke kotucovky Magura Luise XC, vpredu aj v zadu a som snimi spokojny. ale velmi sa mi pacia hydraolicke vecka od Magury, to je podla mna najlepsie riesenie na prednu vidlu. aj ja by som si dal ,len mam specificky ram od Cannodalu, len na disky. Caute bikery. Motyl.
no co ja viem, nemyslim si ze vecka ci uz hydraulicke alebo normalne su dobry napad, jednak raz prejdes blatom alebo vodou a mas to svinstvo v botkach, dalsia vec, raz dostanes osmicku a mozes si tie veecka rovno rozopnut, alebo inak ti bude drhnut o raaf,
dalsia vec vela ludi tu argumentuje ze kotucovky ti znicia vidlu (respektive stocia ju do vrtule) to zase mozno povedat iba o lacnych vidlach typu Gila, alebo spodne rady vsetkych ostatnych znaciek...akonahle mas pevnejsiu vidlu tak to podla mna nie je problem
jedna z nevyhod kotucoviek spociva este v tom ze riadne dodrbavaju vyplet, ovolnuju ho a riadne ho namahaju , ja osobne menim tak dve-tri spice mesacne...
no ja som sa medzitym rozhodol pre hydraulicke vecka od magury, vpredu vzadu a zatial pohoda. podla mna kotuce su bud dost drahe (kvalitna hydraulika napr hayes) a to je bezkonkurencna ucinnost brzdenia alebo su nekvalitne a kvalita nic-moc. minimalne podla mojho nazoru udrzba je dost narocna a nakladna, su na takom mieste ze sa daju lahko urvat a vtedy musi clovek kupovat cely novy set. tieto magury co mam su prakticky bezudrzbove, za 4 kila vymenis raz za rok-dva gumicky, ucinnost brzdenia omnoho lepsia ako pri mechanickych kotucovkach. co sa tyka bahna a vody, to sa ti moze dostat aj na kotuc a tam je to uz potom vacsi problem, aj ked uznavam ze je to menej pravdepodobne. keby som mal viac money a istotu ze tie brzdy neurvem a nebudem platit tazke peniaze za servis a vymenu, beriem kotucove hydrauliky. ale podla mna magura vecka maju najlepsi pomer cena/vykon, su velmi vdacne a kvalitne. ale este ich nemam zabehane, mam ten bike len dva dni ale urcite sem hodim dalsie dojmy ked skusim trocha strmsie klesania atd.
Geroy, spominas, ze vecka su zle ked dostanes osmicku. To je pravda, ale ja som na zjazde zvlnil kotuc a to je este horsie. Takze tu laskavo nehovorte aki ste bombovi jazdci, ze Vam nestacia kvalitne a dobre nastavene vecka. Pokial nejazdite naozaj hranu, ale naozaj nadoraz, tak Vam tie vecka stacia. Samozrejme toto neplati pre frajerov.
nie som ziaden frajer a mrzi ma, ze si z mojho prispevku nadobudol tento pocit, nejazdim ziadne zveriny, respektive poznam ludi, ktori jazdia extremnejsie veci ako ja...som skor cross-country zalozeny jazdec s uctou k prirode a lesu a nejazdim kade pride na rozdiel od inych ....
po b)
co sa tyka toho zvlneneho kotuca na 95 percent si za to mozes sam (tot moja vlastna skusenost) , a sice nespravnym brzdenim, kotucovky maju totiz tu nevyhodu ze aj pri slabom brzdeni sa velmi prehrievaju, ak teda dlhsiu dobu 30 sekund a viac vkuse bez prerusenia brzdis, zacnu sa velmi prehrievat a moze dojst az k zvlneniu kotuca, preto pri silnom a dlhodobom brzdeni treba brzdit prerusovane a nechat vzdy aspon 5-10 sekund medzi jednotlivymi intenzivnymi brzdeniami....
ved skus na starsom aute ist dolu kopcom a brzdit iba brzdami, po case ak ich budes sustavne namahat ti zacnu vadnut....takze tolko moj prispevok do diskusie...
su to kamko kotuce ktore sa daju sazdit ale najlepsie? kolko si ich vyskusal?mne sa zda ze len tie. Skus si avidy mechaniky a uvidis ze to je jedina mechnika ktora brzdi. Nes tie haysi mechaniky tak to radsej vecka.
no ja som uz trocha tie brzdy zabehal a musim povedat ze nemaju chybu ucinnost brzdenia ozaj fajna, je na to pat rokov zaruka, vobec nepistia. povedal by som, ze velkou vyhodou je aj moznost plynulejsie regulovat intenzitu brzdenia a aj tie najstrmsie klesania sa daju plynule ubrzdit bez smyku a zbytocneho nicenia plasta. neskusal som este bahno a vodu tak to dam potom vediet, ale v suchom terene sa chovaju viac ako dobre. o mechanickych kotucoch som nepocul nic dobre a uznavam, ze Avid je velmi dobra znacka a ze aj tie mechaniky musia brzdit velmi dobre. otazka je za aku cenu, podla mna porovnatelnu alebo vyssiu ako stoja tieto rafikove magury.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Diky
na kotucky znacky ProMax Armor
je to americky velkovyrobca vsakovakych bicyklovych komponentov, akurat ze vyraba pre ostatne znacky, napriklad aj hayes...
takze dotycne brzdy promax armor su svojou stavbou skoro identicke s Hayesami, pouzivaju dokonca Hayesacke platnicky..a brzdny ucinok je porovnatelny za dvojtretinovu cenu, tieto brzdy som sice zatial u nas samostatne nevidel...viem ze ich akurat montuje cesky Ravo
dalsia vec vela ludi tu argumentuje ze kotucovky ti znicia vidlu (respektive stocia ju do vrtule) to zase mozno povedat iba o lacnych vidlach typu Gila, alebo spodne rady vsetkych ostatnych znaciek...akonahle mas pevnejsiu vidlu tak to podla mna nie je problem
jedna z nevyhod kotucoviek spociva este v tom ze riadne dodrbavaju vyplet, ovolnuju ho a riadne ho namahaju , ja osobne menim tak dve-tri spice mesacne...
nie som ziaden frajer a mrzi ma, ze si z mojho prispevku nadobudol tento pocit, nejazdim ziadne zveriny, respektive poznam ludi, ktori jazdia extremnejsie veci ako ja...som skor cross-country zalozeny jazdec s uctou k prirode a lesu a nejazdim kade pride na rozdiel od inych ....
po b)
co sa tyka toho zvlneneho kotuca na 95 percent si za to mozes sam (tot moja vlastna skusenost) , a sice nespravnym brzdenim, kotucovky maju totiz tu nevyhodu ze aj pri slabom brzdeni sa velmi prehrievaju, ak teda dlhsiu dobu 30 sekund a viac vkuse bez prerusenia brzdis, zacnu sa velmi prehrievat a moze dojst az k zvlneniu kotuca, preto pri silnom a dlhodobom brzdeni treba brzdit prerusovane a nechat vzdy aspon 5-10 sekund medzi jednotlivymi intenzivnymi brzdeniami....
ved skus na starsom aute ist dolu kopcom a brzdit iba brzdami, po case ak ich budes sustavne namahat ti zacnu vadnut....takze tolko moj prispevok do diskusie...
geroy