nie som ziaden frajer a mrzi ma, ze si z mojho prispevku nadobudol tento pocit, nejazdim ziadne zveriny, respektive poznam ludi, ktori jazdia extremnejsie veci ako ja...som skor cross-country zalozeny jazdec s uctou k prirode a lesu a nejazdim kade pride na rozdiel od inych ....
po b)
co sa tyka toho zvlneneho kotuca na 95 percent si za to mozes sam (tot moja vlastna skusenost) , a sice nespravnym brzdenim, kotucovky maju totiz tu nevyhodu ze aj pri slabom brzdeni sa velmi prehrievaju, ak teda dlhsiu dobu 30 sekund a viac vkuse bez prerusenia brzdis, zacnu sa velmi prehrievat a moze dojst az k zvlneniu kotuca, preto pri silnom a dlhodobom brzdeni treba brzdit prerusovane a nechat vzdy aspon 5-10 sekund medzi jednotlivymi intenzivnymi brzdeniami....
ved skus na starsom aute ist dolu kopcom a brzdit iba brzdami, po case ak ich budes sustavne namahat ti zacnu vadnut....takze tolko moj prispevok do diskusie...
geroy
dalsia vec vela ludi tu argumentuje ze kotucovky ti znicia vidlu (respektive stocia ju do vrtule) to zase mozno povedat iba o lacnych vidlach typu Gila, alebo spodne rady vsetkych ostatnych znaciek...akonahle mas pevnejsiu vidlu tak to podla mna nie je problem
jedna z nevyhod kotucoviek spociva este v tom ze riadne dodrbavaju vyplet, ovolnuju ho a riadne ho namahaju , ja osobne menim tak dve-tri spice mesacne...
na kotucky znacky ProMax Armor
je to americky velkovyrobca vsakovakych bicyklovych komponentov, akurat ze vyraba pre ostatne znacky, napriklad aj hayes...
takze dotycne brzdy promax armor su svojou stavbou skoro identicke s Hayesami, pouzivaju dokonca Hayesacke platnicky..a brzdny ucinok je porovnatelny za dvojtretinovu cenu, tieto brzdy som sice zatial u nas samostatne nevidel...viem ze ich akurat montuje cesky Ravo
Diky
Co si myslite o tychto brzdach?
Dovod preco ja davam kotuc. brzdu dozadu?
Skus brzdit prednym vo vysokych rychlostiach na poprsanom betone?
Jasne, ale na co kotuc dozadu ked to uubrzdi aj vecko. To je sice pravda, aj ked sa brzdne vlastnosti na mokrych rafoch trosku menia, situacia sa ale celkom meni, ak za poprsani beton vymenis blatistu cestu, tam ti vecka vzadu moc nepomozu, za par minut su uplne zanesene blatom.
Odskusane na vlastnej skusenosti v jazde na jednom biku, ktory bol pred jazdou modry, a po jazde uplne hnedy,
Okrem toho, ak brzdis zadnou, nic ti nenaamaha vidlu. Prednu pouzivam len v kritickych situaciach, ked potrebujem riadne brzdit, az vtedy sa ti prenesia vaha dopredu a zadna straca dost zo svojho ucinku.
momentalne vsetkym nadsencom odporucam najprv kupit riadne pevnu vidlu nieco od Marzocchi alebo Manitou alebo FOXu, ziadne RSTshity a az potom rozmyslat nad tym ake hydrauliky zakupit....videl som co dokazu spravit
hayesi s RST Gilou takze tak...
posledný komentár: 30. 11. 2025 o 17:05