neviem ako hlboko mas do vrecka
ale brzdy len hydrauliky a znackove, ja mam dobre skusenosti
s HOPE stvorpiestikovou brzdou + 185-ka kotuc. Made in GB.
Akurat rozmyslam medzi Hayes hfx9-XC a hfxMAG-XC. A sadne mi to na vidlicu, aj ked kupim od ruky?
Su dva standardy uchytenia kotucovky na vidlu/ram jeden je IS medzinarodny standard, maju ho skoro vsetky vydly a ramy jedna sa v podstate o dve "oka" cez ktore priskrutkujes kotucovku. Druhy je Post Mount a ma ho napr manitou. Rozdiel je v tom, ze zavit na brzdu je priamo vo vidlici, existuju samozrejme adaptery
Ja mam mechanicke a asi najlacnejsie a najjednoduhsie ake len mozu byt - poviem ti ze je to rozdiel oproti mojmu staremu biku ale zase zeby ma nejak prehadzovalo cez riadidla - to nie. Jazdim aj po lese , zjazdy a tak- a ono ti to funguje hned jak ABS , nezaflekujes ani onomu, ale seriozne keby som mal teraz kupovat racej dolozim a dopredu dam hydrauliku, dozadu staci len taky **** alebo len V-brake...
spravidla plati takato postupnost v kvalite brzdenia a myslim ze vacsina so mnou bude suhlasit...
cantilevery - klasicke vecka - mechanicke kotucovky - kvalitne vecka XT, XTR alebo klasicke vecka so specialnymi botkami+keramicke rafky - hydraulicke kotucovky - hayesi
Co by ste si vybrali (myslim aku znacku a aky typ) pri kotucoch? Mne sa lubi DEORE M555. Co si o tomto kuse myslite? A aka podobna zbran je od Hayesu (cena,vykon)? Ja chcem iba kotuc dopredu, myslite ze sa oplati aj do zadu? Jazdit budem hlavne XC, niekedy aj nejaky FR alebo DH.
Dik moc, bajkovaniu zdar!
Ci sa oplati davat kotuc aj do zadu? Ak nemas kde davat money tak ano pretoze ked mas kotuc aj v predu aj v zadu vyzera to bombasticky ale v skutocnosti ti to je na prd: pretoze pri prudkom brzdeni(a ked mas este odpruzenu prednu vidlu co pokladam za samozrejmost) sa az 80% tvojej vahy prenasa na predne koleso t.j. zadne je znacne odlahcene t.j. flekuje jak blbe. A este je tu jeden problem: ram. Neviem aky mas ty, ci kvalitnejsi alebo menej, ale ten moj z Cr-Mo ma tak ***** uchytenie kotucovky (sory za neslusne vyrazy), ono totiz tam staci par milimetrov nepresnosti a vsedko je na *****.
vpohode si vystacis s kotucovkou vpredu...
jediny dovod, preco by som mozno zvolil kotuc aj vzadu je to, ze ked dostanes osmicku na zadnom tak mozes rovno rozopnut Veecka a ides domov s jednou brzdou
Dik moc.Ale este mi prosim poradte: Co by ste si vybrali (myslim aku znacku a aky typ) pri kotucoch? Mne sa lubi DEORE M555. Co si o tomto kuse myslite? A aka podobna zbran je od Hayesu (cena,vykon)? Dik moc, pomoci zdar!
Tie Deore 555 maju rovnaky brzdny ucinok ako 525 len lepsie vyzeraju a su drahsie. Urcite nekupuj Maguru lebo sa dost kazi. Od Hayesu by som kupil HFX9 DH vyzeraju lepsie a aj brzdny ucinok je super ale ti znicia vidlu.
pri kazdom brzdeni ti ju stacaju do vrtule, ved si len skus predstavit, ake obrovske sily a na akom malom priestor tam posobia, riesenim podla mna bude iba namontovanie kotucoviek na obe strany naboja a nejako to spravit tak, aby to nestacalo vidlu...mozno v buducnosti...
momentalne vsetkym nadsencom odporucam najprv kupit riadne pevnu vidlu nieco od Marzocchi alebo Manitou alebo FOXu, ziadne RSTshity a az potom rozmyslat nad tym ake hydrauliky zakupit....videl som co dokazu spravit
hayesi s RST Gilou takze tak...
geroy s tym obojstrannym namontovanim by to bolo super ale keby ti ten brzdny ucinok nebrala vidla tak si riadne nabijes p..u. Pokial ide o tvoje odporucania znaciek vidiel plne s tebou suhlasim a pre tych co maju menej love (ako ja) odporucim Suntour
Tie Hayesy HFX9 DH su spickove, diki moc uz som sa rozhodol, ale este predsa jedna vec!Tie Shitmana M525 maju dosticky s polymeru, ale M555 si mozes vybrat kov,alebo polymer.Tak musi tam byt nejaky rozdiel, ale nemam skusenost!
Skus brzdit prednym vo vysokych rychlostiach na poprsanom betone? )
Jasne, ale na co kotuc dozadu ked to uubrzdi aj vecko. To je sice pravda, aj ked sa brzdne vlastnosti na mokrych rafoch trosku menia, situacia sa ale celkom meni, ak za poprsani beton vymenis blatistu cestu, tam ti vecka vzadu moc nepomozu, za par minut su uplne zanesene blatom.
Odskusane na vlastnej skusenosti v jazde na jednom biku, ktory bol pred jazdou modry, a po jazde uplne hnedy, )) vcetne mna.
Okrem toho, ak brzdis zadnou, nic ti nenaamaha vidlu. Prednu pouzivam len v kritickych situaciach, ked potrebujem riadne brzdit, az vtedy sa ti prenesia vaha dopredu a zadna straca dost zo svojho ucinku.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ale brzdy len hydrauliky a znackove, ja mam dobre skusenosti
s HOPE stvorpiestikovou brzdou + 185-ka kotuc. Made in GB.
Dátum: 23.06.2004 02:08
Akurat rozmyslam medzi Hayes hfx9-XC a hfxMAG-XC. A sadne mi to na vidlicu, aj ked kupim od ruky?
Su dva standardy uchytenia kotucovky na vidlu/ram jeden je IS medzinarodny standard, maju ho skoro vsetky vydly a ramy jedna sa v podstate o dve "oka" cez ktore priskrutkujes kotucovku. Druhy je Post Mount a ma ho napr manitou. Rozdiel je v tom, ze zavit na brzdu je priamo vo vidlici, existuju samozrejme adaptery
cantilevery - klasicke vecka - mechanicke kotucovky - kvalitne vecka XT, XTR alebo klasicke vecka so specialnymi botkami+keramicke rafky - hydraulicke kotucovky - hayesi
Dik moc, bajkovaniu zdar!
jediny dovod, preco by som mozno zvolil kotuc aj vzadu je to, ze ked dostanes osmicku na zadnom tak mozes rovno rozopnut Veecka a ides domov s jednou brzdou
Zober 525 alebo hfx9XC
Treba ich stale nastavovat a doladovat...
momentalne vsetkym nadsencom odporucam najprv kupit riadne pevnu vidlu nieco od Marzocchi alebo Manitou alebo FOXu, ziadne RSTshity a az potom rozmyslat nad tym ake hydrauliky zakupit....videl som co dokazu spravit
hayesi s RST Gilou takze tak...
Co si myslite o tychto brzdach?
Dovod preco ja davam kotuc. brzdu dozadu?
Skus brzdit prednym vo vysokych rychlostiach na poprsanom betone?
Jasne, ale na co kotuc dozadu ked to uubrzdi aj vecko. To je sice pravda, aj ked sa brzdne vlastnosti na mokrych rafoch trosku menia, situacia sa ale celkom meni, ak za poprsani beton vymenis blatistu cestu, tam ti vecka vzadu moc nepomozu, za par minut su uplne zanesene blatom.
Odskusane na vlastnej skusenosti v jazde na jednom biku, ktory bol pred jazdou modry, a po jazde uplne hnedy,
Okrem toho, ak brzdis zadnou, nic ti nenaamaha vidlu. Prednu pouzivam len v kritickych situaciach, ked potrebujem riadne brzdit, az vtedy sa ti prenesia vaha dopredu a zadna straca dost zo svojho ucinku.