chcel by som vas poprosit o porovnanie vybav 2 bikov od specialized. Ma to byt pre moju drahu, ktora s takym vaznejsim bikovanim este len zacne (teda.. ja ju obcas niekde vytiahnem na rekreacny vylet).. ma financne obmedzenie okolo 350€ ..v obchode si vyskusala nejake biky a geometriou jej vyhovovala len tato znacka.. takze len vyberame medzi starsim a novsim modelom
starsi:
vidlica: RST CAPA
presmykovac: Acera
prehadzovac: Acera
radenie: EF-50
kazeta: HG-40
retaz: HG40
(cena 300€)
novsi:
vidlica: SR-sontour
presmykovac: Altus
prehadzovac: Sram X4
radenie: Sram X3-R trigger
kazeta: Sram PG-730
retaz: KMC Z7
(cena 350€)
ja jazdim Sram X7 presmyk. a radenie + X9 prehadzovac a som spokojny.. len v tomto pripade neviem, co bude lepsie... Preto dakujem za vsetky postrehy a rady
posledný komentár: 1. 6. 2009 o 14:46
ja som na cape nieco odjazdil.. nebolo to bohvie co, potom som ju vymenil za manitou.. myslim, ze "trace" ..ta bola o poznanie lepsia... teraz mam na novom biku opat RST "omega" ..okrem lockautu sa mi zda, ze je to presne to iste co capa... ale uprednostnil som radsej lepsiu ostatnu vybavu pred vidlicou..
a konkrtne k tej vidlici je pisane toto: "SR Suntour SF8-XCT-V2, 80mm, 1pc. alloy lower, 28mm Hi-Ten stanchions, coil/mcu spring w/ preload adj., size-specific spring rates, spring assisted seals"
a na zvysok vybavy mate aky nazor?
inak .. sram X4 sa da prirovnat k aliviu alebo k comu? ..pretoze nasiel som tu len porovnania od X5 vyssie..
Dakujem vsetkym za rady