mam jeden maly problem kupil som si new bike a po mesiaci sa mi zacali povolovat kluky . Bol som s tym aj v servise tam mi to spravili ale za mesiac zacali vrzgat a zase sa povoluju co s tym mam urobit ? za rady dik
jak sa ne ne stazuje vela ludi tak ja by som nabehol tam kde si to kupil a povedal by som im ze sa to stale povoluje a skusil by som si doplatit do lepsich. sak to ti musia uznat a dat nove jak sa to stale povoluje
ja mam podobny "problem" na FSA - Gravity MOTO X megaexo a dako to neriesim... ..proste to preventivne dotahujem. (bike je tiez novy)... ..takze sem tam to len dotiahni, (podla toho co mi kamos povedal to po case "sadne")..
jednou zo základných vedomostí o servisnom režime biku je, že na začiatku treba uťahovať, uťahovať, uťahovať (a to po každej jazde!), kým komponenty "nesadnú"... a ty si ten mesiac, kým sa ti rukolapne neprejavilo povoľovanie, nedoťahoval a nechal si to chytiť vôle... takže zničiť sa mohlo toho viac - bu´d os stredového zloženia alebo "diera" v kľukách (podľa toho, čo je mäkšie) alebo sa vytŕtal šrób alebo závit... muhehe...
su dva druhy lepidiel take co uz povolis len ked rozzhavis do cervena zavit alebo take co povlis vacsou silou ... ak nemas lepislo cosi pomoze aj normalna farba ked nou pretries zavit a drzi to pevnejsie ale nieje to nic extra
mne sa povoloval na starom biku konus na naboji tak som skusal vselico nakoniec som vymenil osku a bolo v pohode
bol som s tym v servise tam mi vymenili sroby a povedali ze to bude drzat. odviezol som sa a kluky su zase povolene potom som tam skusal dat ten LOCTITE 243 a zase sa povolili
bol som s tym v servise tam mi vymenili sroby a povedali ze to bude drzat. odviezol som sa a kluky su zase povolene potom som tam skusal dat ten LOCTITE 243 a zase sa povolili
Mne na mojom predchádzajúcom bicykli sa tiež povoľovali kľuky - hlavne ľavá v servise mi povedali, že to stále sadá a asi to naozaj tak bolo. sadalo to cca 3-4 mesiace ja som to doťahoval niekedy počas jednej jazdy po 30 km o cca 1/2 (+-) otáčky a po tom keď to už zrejme sadlo sa to povoľovať prestalo a bolo to OK.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
napr pri stvorhrane je bezne, ze sa musi hlavne zo zaciatku castejsie dotahovat...
Skus pouzit nejaky zaistovaci produkt na zavity napr. LOCTITE 243, LOCTITE 638 alebo nieco podobne...
Skus pouzit nejaky zaistovaci produkt na zavity napr. LOCTITE 243, LOCTITE 638 alebo nieco podobne...
no ale potom to uz nikto asi nepovoli ked budem nahodou menit po case kluky
mne sa povoloval na starom biku konus na naboji tak som skusal vselico nakoniec som vymenil osku a bolo v pohode
uz mi asi nic ine neostava uz bude aj zly zavit na oske dnes sa mi povolovali kazdych 800m uz sa vyserem na ne
uz mi asi nic ine neostava uz bude aj zly zavit na oske dnes sa mi povolovali kazdych 800m uz sa vyserem na ne
ked si tam daval ten loctite tak si zavity odmastil?
v navode to doporucuju.
Na mastnotu to nechyta