Je to finančne ovela menej náročné,ako cenovo premrštené sady Sram 1 x 11,pričom je menej iba o jeden prevod-takže kto chce,smelo do toho-tu je link na tú vychytávku-cena cca 100 Eur:
http://www.koloshop.cz/kazeta-a-pastorky-horske-10sp.-244/general-lee-leonardi-racing-adapter-kazety-sram.html
Som si to pozrel a prevod 30/46 na 26" je to isté ako 30/51 na 29" čiže nevyhnutnosť pre jazdu v teréne. Sám som jazdil na 26" prevod 26/40 čo je tiež to isté a bolo to občas aj málo pre mňa...
Salter maju SG, takze na 26" kola by to mohla byt lepsia volba (aj ked neviem ake su vyhody/nevyhody SG vs SGS okrem dlzky). Cenovo to za par supiek zrovna nie je, "len" 280€ za komplet co som to narychlo nahadzal do kosika
všetko to môžeš kúpiť v bazári...
Aj Sram udáva, že ich spojky sú iba na jedno použitie.
Plánujem vymeniť 12 r. kazetu Sram NX 11-50z za Garbaruk 11-52z a neviem, aký zvoliť najlepší systém Sram alebo Shimano k novej kazete, teraz mám prehadzovačku a radenie NX a chcem niečo lepšie.
Kľuky mám Truvativ Stylo 6K DUB Eagle 32z, tie by som najradšej nechal, maximálne vymenil za 34z. Vedeli by ste mi poradiť do akého systému je najlepšie ísť s ohľadom na fungovanie kazety a reťaze? Ďakujem.
Bajk mám MONDRAKER CHRONO CARBON 29, 2019.
to by slo nie?
sada bola teoreticky odrazovy mostik, samozrejme, ze by som nesiel do sady, ale na druhej strane keby som tu dal linky kazdeho komponentu zvlast, priznaj sa, ze by si na to ani neklikol
ale k veci... cize zamenit kazetu a retaz a vsetko prakticky bude ok...?
Kazeta Force 10-pastorkov 11-42z, chróm
Prehadzovačka Shimano Deore Rd-M6000 SGS, 10 spd.
Radiaca páčka Shimano Deore SL-M610 10 rýchlostí