Je to finančne ovela menej náročné,ako cenovo premrštené sady Sram 1 x 11,pričom je menej iba o jeden prevod-takže kto chce,smelo do toho-tu je link na tú vychytávku-cena cca 100 Eur:
http://www.koloshop.cz/kazeta-a-pastorky-horske-10sp.-244/general-lee-leonardi-racing-adapter-kazety-sram.html
Vcera pri zhadzovani som do***vil RaceFace Aeffect kluky (strasne sprosty system), takze treba kupit nove - vie dakto ci 12spd FC-M7100/8100 budu fungovat s normalnou 11spd retazou? Nehce sa mi kupovat nejake prechodne kluky a potom aj tak upgradovat
To mysliš vážne? Už pol roka to mam pripravene na výmenu len lenivosť mi nedovolila to nahodit. Momentalne jazdim XT koplet prehadzovačka , rademie , 11-46 Sunrace kazeta a 30 oval prevodnik. Zatial uplna spokojnosť uz 4300km.
Celkom sa my páči Garbaruk Narrow-Wide Chainring for SRAM - 4-Arm - 94mm
Origoš AL SRAM prevodnk je drahší ako ten garbaruk a hlavne je ho problém zohnať.
edit: Dá sa ten Garbaruk, Kristina aj niekde lacnejšie ako je na bike24 / r2-bike 30€+10€ ?
Dik.
Vymenil som retaz za novu a vsimol som si ze pri silnejsiom zosliapnuti zvuk vydava krupave zvuky, netusil som co to je, ako keby to islo z BB loziska ale nie, ono ten prevodnik je uz vytahany(nepreskajuje to asi NW nebude nikdy) a pri slapani sa ako keby zle odvaluje, nechce sa retaz odlepit a potom skoci a to vydava zvuky, je aj vidiet ako cuka retaz na spodku prevodnika, mozno to niekomu pomoze odstranit pazvuk ktory nevie indentifikovat. Aj tak som chcel vymenit 32z za aspon 36z, lebo som furt chodil na najrychlejsom prevode.
Ta kazeta je 10speed? S akou prehadzovackou to mas skombinovane? Rozhodujem sa ci pojdem do neicoho podobneho z ciny alebo do sunrace.
No čo už, to asi z toho nadšenia...