Je to finančne ovela menej náročné,ako cenovo premrštené sady Sram 1 x 11,pričom je menej iba o jeden prevod-takže kto chce,smelo do toho-tu je link na tú vychytávku-cena cca 100 Eur:
http://www.koloshop.cz/kazeta-a-pastorky-horske-10sp.-244/general-lee-leonardi-racing-adapter-kazety-sram.html
predtym, nez mi cube corli, som sa chystal venovat mu kusok lasky a nw prevodnik z aliho som mal objednany (bcd 104). cize ak si ho zatial len hodil do kosika a nevyplatil, mozem ti posunut svoj...
Dnes sa mi uz podarilo na Florianskej zhodit retaz z prevodnika. Chcelo to len vyssiu rychlost a pedantnejsie vybrat rozdrncanu stopu
Potrebujem aj nove kluky?
Potrebujem aj nove kluky?
Čauko, vyššie som akurat pridával nedávno som prerábal na 1x11. Inak ak už máš NW prevodnik stačí ti iba prehadzovačka, kazeta, reťaz a radenie. Keď máš väčší rozpočet môžeš aj kľuky vymeniť, ale inak ti to bude fungovať bez nich na 100%. ?
Ja mam starsie kolesá DT m1700 spline 2. Podľa informácií na stránke dt swiss by náboj snáď mal byť s microspline kompatibilný.
dobi235 nemohol by si odfotit ako vyzerá náboj pri orechu? Je to nejak rozdielne od môjho naboja na foto?