Je to finančne ovela menej náročné,ako cenovo premrštené sady Sram 1 x 11,pričom je menej iba o jeden prevod-takže kto chce,smelo do toho-tu je link na tú vychytávku-cena cca 100 Eur:
http://www.koloshop.cz/kazeta-a-pastorky-horske-10sp.-244/general-lee-leonardi-racing-adapter-kazety-sram.html
Edit pre uplnost: Rozobral som to 4. krat. Vycistil, odmastil dal HPG-1 vazelinu odporucanu na spojku firmou Park Tool, lebo origo Shimano Shadow + je nedostupna. Je to lepsie, nevydava to ziaden zvuk, presnejsie drzi nastaveny moment. Zacinam verit, ze su tam naozaj velke teploty, alebo co za problem, ked je to tak citlive na pouzitu vazelinu. Klietka svorky spojky bola rovna. V chovani sa nic nezmenilo, stale sa to chova ako som napisal vyzsie. Nakoniec som nechal moment niekde na 3,5-3,6Nm, kde to radi este spolahlivo aj ked rozhodne nie ako system bez spojky (manzelkyne 3x10 s SLX prehadzkou a deore radenim ide 2x rychlejsie a spolahlivejsie, dokonca aj matkin altus 3x8 na fitnes biku ide lepsie) . Mam celeho toho patentu tak akurat.
Ja mam 1x12 co je teda podla mna dost rozmaznany system,ale radi to vcelku presne aj so spojkou.
Skus to pomenit.Ajtak uz to ma daco za sebou.
FiLus Chapem tvoj pohlad na vec, ale nie je DH trail ako DH trail a nie kazdy tam vali rovnako rychlo. Jazdim HT cize uz z toho je jasne, ze som podstatne pomalsi a totalne rozbite miesta obchadzam. Tiez DH trail v karpatoch by jazdec z Alp asi nazval bobova draha. Tvoju skusenost s padanim retaze na 2x nezdielam, ale ako vravim nejazdim extremny teren a ked som mal XC HT s 2x10 som nejazdil ani tak technicky teren, ako jazdim teraz.
Netrvalo to zase az tak dlho, Uz ideme spat z 12 na 11 a 10, z microspline na HG orech z lahkeho na spolahlive....
Ja viem "nie je to nahrada", ale ako vieme, to je len marketingovy sposob ako ohlasit co tu uz raz bolo a nepriznat devoluciu.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Dalej cakam 2x9 s radenim v 2x v BB.
Napríklad X01 Eagle
Paradoxne ta CS-LG600-11 ma lepsie odstupnovanie ako CS-M8000. A chvalim, ze konecne pochopili, ze zuzovanie pastorkov nie je cesta. Tiez kompatibilitu na HG orech. Len skoda, ze tie kzety udajne nefunguju s HG prehadzkou.
Tiez si tipnem ze 2x9 XT je lahsie ako 1x11 LINKGLIDE. Podla mna to v snahe vyrobit 1x sysem, s rozsahom porovnatelnym s 2x systemami a bez velkych skokov, dostali tak daleko, ze uz sa museli otocit a ist spat. Inak by tie pastorky zacali byt priesvitne. Na druhej strane, keby prisli miesto HG verzie 1x11 a 1x12 rovno s LINKGLIDE, nikto by na 1x nechel prejst. Bolo by to len tazsie riesenie. Teraz, ked uz uspesne vymrely presmyky, mozu si dovolit vyst s niecim ako LINKGLIDE. Inak nemyslim, ze je to hlavne pre ebilke, aj ked to tak marketuju.
Aktualny HG+ je v mojom ponimani motor z monopostu. Super, ale nikto by ho do svojho auta nechcel, leda zeby mu ho po kazdej ceste do prace a z prace niekto zdarma vymenil za novy.
LINKGLIDE je v tomto smere cesta pre "civilov". Koniec koncov ak ma niekto ebike za 8000E tak ho nova kazeta kazdych par 1000km asi nezruinuje. Ale jazdci co jazdia bezne bicykle, za 1500-2000E tam je to celkom polozka. IMHO.