Kategórie
Bike-techPrechod na 1x7 / 1x8 / 1x9 / 1x10 / 1x11 / 1x12 # prevody # výmena dielov # upgrade # poradenstvo # prevodník # kazeta # kompatibilita # technické otázky
Je to finančne ovela menej náročné,ako cenovo premrštené sady Sram 1 x 11,pričom je menej iba o jeden prevod-takže kto chce,smelo do toho-tu je link na tú vychytávku-cena cca 100 Eur:
http://www.koloshop.cz/kazeta-a-pastorky-horske-10sp.-244/general-lee-leonardi-racing-adapter-kazety-sram.html
-33% Shimano Deore XT FC-M8100 kľuky, 175 mm, 1x12, HTII, bez prevodníka
94,99 €
-33%
MOC 165 €
Výpredaj -15% Praxis Works G2 HD M30 kľuky bez prevodníka, 1x11/12 sp., 165 mm
138 €
-15%
MOC 178 €
savings Shimano SLX FC-M7120 HT II kľuky, 175 mm, 1x12, Boost, bez prevodníka, bez ložiska
79,99 €
savings
MOC 115 €
Akcia -13% SRAM XX1 Eagle DUB kľuky s prevodníkom, 170 mm, 1x12, 34T, pre Cannondale Ai
484 €
-13%
MOC 659 €
savings SRAM PG-1210/1230 náhradné pastorky kazety, 11T/13T/15T
16,79 €
savings
MOC 35,99 €
savings Shimano náhradný pastorok pre 12-kolo kazetu CS-M9100, 14T
4,90 €
savings
MOC 8,39 €
-40% SRAM sada tlmiacich vložiek medzi pastorok kazety XG-1290 RED 10-26
16,90 €
-40%
MOC 33,99 €
Ospravedlnujem sa za trochu od veci
Edita: je tam videt cislo 25,takze ano.
http://www.wtb.com/products/frequency-team
inac sranda, ze tieto ,,profesionalne,, fotaky tu farbu nevedia zachytit. uplne inac to vyzera a myslim, ze odost lepsie.
pozeram, ze platformy, 1x10, minion plaste, asi dost tryznis toho nerva.)
Ono je to nováčkovská daň. Kedysi dávno som jazdil na predpotopnom "horskáči" po Malých Karpatoch a bolo dobre. Potom som roky-rokúce nejazdil vôbec, presťahoval sa severnejšie a vrátil som sa k tomu až minulý rok a intenzívnejšie s novým bajkom už tohto roku. Dnes už viem, že mi viac šmakuje AM než XC, takže by som druhýkrát asi inak vyberal. Na druhej strane, nebránim sa ani ľahším terénom. A keďže nehodlám držať stajňu plnú rozličných koní, ako tu vidím niektorých fóristov, tak som celkom rád, že mám univerzála, ktorého ale šanovať rozhodne nehodlám a keď sa raz bude porúčať - to už zase budú iné vychytávky, bohvie aké srandy tu budeme riešiť potom.
negativa co som si vsimol:
- casto sa v rychlej jazde po vrstevnici radi 13-16, co je celkom velky skok
- a tiez to nejde uplne na knap radit prave okolo toho 16ky pastorku, este sa to zhorsilo blatom, este tam mam rezervy, steloval som to iba doma.
Jednošajbisti nepeňte nad mojim príspevkom. Silvester sa už blíži !!!
Nekonstruktivny je skor marketing, ktory po rokoch masazi o idealnej retazovej linke sa zrazu snazi presvedcit vacsinu o opaku
Uznavam, ze pre specificku mensinu mozno ta 1pila ma svoje opodstatnenie, ale ja na zimu a blato predsa len potom radsej Rohloff, ktory vo finale mozno aj menej stoji.
Pozri si bikecheck z EWS a kazdy jazdi bud 1x11, pripadne ti, co su sponzorovani shimanom 1x10, niektori aj bez rozsirenej kazety(Jared Graves to na tom 1x10 nezmysle vyhral). Asi si nezazil, ake je to super, ked ti na trojminutovej RS padne retaz a 20 sekund ju nahadzujes. V zivote nepochopis, ze kazdy ma ine priority, ked chces hrotit zjazdy potrebujes 100% funkcny stroj, a ta istota, ze retaz je namieste je priceless, hned zabudnes, kolko si do toho vrazil. Okrem ineho dokazem s tym vyslapat presne tam, kam aj ty, pripadne ked je nieco extremne strme, tak zosadnes... s tym rozdielom, ze si uzivam nieco uplne ine co ty...