cawte manici
potrebujem trocha poradit okolo prehadzovacov, musim si kupit novy limit mam 700sk, rozhodujem sa medzi shimano altus a acera kedze na lepsi nemam peniaze mohli by ste poradit a aj zdovodnit preco je to tak?
dakujem
viete co mam napad...mala by byt jedna hlavna tema z nazvom SMETIE a tam by sa presuvali podobne temy ktore k nicomu nevedu aby zbytocne neboli v inych temach...samozrejme cela tema SMETIE by bola locknuta a davali by tam modi taketo temy.
Billes už sem prosím ťa nič nepíš.Téma bola uplne v poriadku chalan sa pýtal,dostal odpoveď bol spokojný len ty si to tu naštartoval svojími odveci prispevkami.Ako ti písali na začiatku téma bola prehadzovač a nie práca maloletých detí.
vies co? oni nikam nevedu, lebo tam zacnu prispievat tebe podobni a trepat dve na tri a hrat chytreho....jasne ze sa toho potom niekto chyti a nevedie to nikam.....
a s tou temou "smetie" neprovokuj...presne viem kto by tam mal najviac prispevkov...
naštartoval to marecej, on zacal riesit preco nema peniaze....
ja som nehral chytreho ani netrepal, ale musite proste uznat, ze ked niekto chce zarabat, da sa aj ked ma 13 rokov.
naštartoval to marecej, on zacal riesit preco nema peniaze....
I< O I< O T este to zval na mna...
cawte manici
potrebujem trocha poradit okolo prehadzovacov, musim si kupit novy limit mam 700sk, rozhodujem sa medzi shimano altus a acera kedze na lepsi nemam peniaze mohli by ste poradit a aj zdovodnit preco je to tak?
dakujem
cudujem sa vam hadania chtivym , preco sa radsej nepreveziete niekde na biku, nahodou vcera bolo super pocko, este mi aj prilba ostala cela
btw: k tej prehadzovacke asi tolko: radsej by som nejako po biede vydrzal na $$ do vysvedcka, predsa len, alivio nie je nic moc, ale urcite lepsie, ako co tu bolo spominane....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a s tou temou "smetie" neprovokuj...presne viem kto by tam mal najviac prispevkov...
ja som nehral chytreho ani netrepal, ale musite proste uznat, ze ked niekto chce zarabat, da sa aj ked ma 13 rokov.
jj odchadzam a je tam cca 5 prispevkov, pridem za 2 hodinky a hla - 4strany
nabuduce napis ked niekam pojdes,zalozim si tiez nejaky thread
tvojmu poslednemu prispevku naozaj nerozumiem
btw pani manzelka ma nebezpecny avatar
tvojmu poslednemu prispevku naozaj nerozumiem
btw pani manzelka ma nebezpecny avatar
ved ja nic...
tiez pozeram co si to dala,ale to nieje ona
I< O I< O T este to zval na mna...
potrebujem trocha poradit okolo prehadzovacov, musim si kupit novy limit mam 700sk, rozhodujem sa medzi shimano altus a acera kedze na lepsi nemam peniaze
dakujem
som mu len odpovedal na otazku
" mohli by ste poradit a aj zdovodnit preco je to tak? "
nedava ziadny zmysel v ohlade na prehadzovacky
je to tak..rad sa hram so slovickami
tesi ma, ja som billes
btw: k tej prehadzovacke asi tolko: radsej by som nejako po biede vydrzal na $$ do vysvedcka, predsa len, alivio nie je nic moc, ale urcite lepsie, ako co tu bolo spominane....
pekne gesto