Zaujímalo by ma aký má zmysel 20 prevodov,výrobcova sa predhánajú v počte prevodov a zrazu stále častejšie využívajú 2x10.
Aké sú výhody-nevýhody tohoto sprevodovania?
Vďaka za odpovede.
zdravim mal by som techniku otazku mam vpredu dvojpilu vzadu 10 kolo a radenie 3x10 potrebujem poradit ako a kay presmyk dokupit a nastavit. ide o to ci bude smyk 2x10 dobre pracovat s 3x10 radenim alebo radsej 3x10 smyk a nastavit dorazy co bude idealnejsie dakujem
presmyk kup 2x10. ja mam od novoty na bajku radenie 3x9 s tym ze radenie je pouzitelne len na prve dva prevodniky lebo doraz na presmyku mi radenie dalej nepusti.
badal som badal a googlil a nasiel som navod ako prepnut na radeni 3x10 lavu packu na 2x10 radenie tym sa mi to cele vyriesilo a uz len kupim 2 smyk dakujem za rady.
Bude sice "chybat" tazsi prevod na dolekop.com, ale na rovine s kadenciou 100ot/min. mas pri 39/11 rychlost 44,7 km/h. Co zas nie je tak malo http://www.ritzelrechner.de/#
Ja to počítam odjakživa na papieri Pri PC nerád sedím ak niečo riešim. V polohe ležmo na posteli, pri čmáraní s ceruzkou sa mi lepšie rozmýšľa. Ako pri učení.
Potreboval by som poradit zo zmenou s 3x9 na 2x10
Momentalne vozim tieto komponenty:
Kluky-SLX-48-36-26
Prehadzovacka-XT RD-M780 stredne ramienko
Presmyk-LX FD-T 661
Radenie-XT SL-M770
Chcel by som tam nahodit cestne kluky:http://www.cykloobchod.sk/product_info.php?cPath=21_46&products_id=103540
Co je treba vymenit aby to bolo mozne jazdit,na cestak momentalne nemam prachy a tie zuby naviac mi chybaju kedze jazdim len cestu
Jazdíš len cestu a nestačí ti veľký prevodník so 48 zubami??? Na kazete máš aký najmenší pastorok? Ak 12, tak to máš to isté ako ja na cesťáku (52/13 = 48/12) využijem len za náklaďákom alebo v klesaniach. Hm?
kazeta-11-28,ak idem s niekym co ma cestne prevody tak to malinko musim viacej krutit a nie je to mojou slabsou vykonnostou, jazdim kadencne.mozna ma napadla blbost s tou zamenou prevodov ale ten maly tanier mi je totalne nanic vobec ho nepouzivam a radenie s 36 stredny tanier a 28 kazeta dost brutal retaz krizuje da sa to len prestavit?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
teraz si ma zamotal
edit: tusim mam doma v PC technickx manual SRAM komponentov s kotami
http://www.ritzelrechner.de/#
Momentalne vozim tieto komponenty:
Kluky-SLX-48-36-26
Prehadzovacka-XT RD-M780 stredne ramienko
Presmyk-LX FD-T 661
Radenie-XT SL-M770
Chcel by som tam nahodit cestne kluky:http://www.cykloobchod.sk/product_info.php?cPath=21_46&products_id=103540
Co je treba vymenit aby to bolo mozne jazdit,na cestak momentalne nemam prachy a tie zuby naviac mi chybaju kedze jazdim len cestu