mam problem na bicykli Kenzel Vagabond s klukou. Prava strana kde su pili drzi dobre ale lava strana sa vkuse uvolnuje, aj ked ju zatiahnem dost silno 8ckou imbusom tak sa po chvile jazdenie uvolny a vydava pukavy zvuk v lavej kluke. Co by ste mi poradili stym urobit ?
Teraz som menil cely stred a pred tym som si zmeral povodnu retazovu linku ... tu som mal 52mm. Podla toho objednas nove kluky a umna to boli konkretne 7100/8100. AK mas 55mm retazvu linku tak 8120 atd.
Mam zavitove stredko tak ti neviem povedat ako je to u PF. Ja som mal 3 podlozky v baleni a podla domceku som ich tam ulozil. Na shimano stranke to bdue nakreslene
https://www.mtbiker.sk/shop/servis-a-trening/naradie/stahovaky-na-stredy/stahovak-shimano-tlfc41.html
-7% Shimano TL-FC41 sťahovák matice prevodníka
11,09 € -7%
MOC 19,99 €z kadial mas tie podlozky ? to boli ku klukam ? ci si to mal pred tym tak osadene ?
Kľuky sú 8120 boost, podložky boli pribalené k tomu. Pred tým som tam nemal žiadne. Predchádzajúce kľuky ale boli v tom mieste ktoré sa nasádza na osu širšie než tieto xt. Musím ich tam dať, lebo by bola medzi stredovým zložením a kľukou vôľa.
Tie podložky majú na jednej strane malinko vystúpnutý gumový krúžok, predpokladám správne že tým gumovým krúžkom smerom k stredovému zloženiu?