Zdar, takže mam brzdy Avid Juicy 3 (185mm) a problém je v tom, že predný kotúč mi čuchá o brzdu pri krútení kolesa v určitom mieste. Bicykel je fungeľ nový, môže to byť aj tým, že to nie je vyjazdené?
Ten Sheron čo je na obrázku máme doma a je v pohode... WDčko na bike nepoužívaj nikde... Jedine v prípade fakt extrémnej núdze, ale určite nie na vidlicu...
A ak by si ich čistil (čo by sa malo) čím by si ich potom nastriekal. Tam úplne stačí WD-40 ale môže použiť aj iné. Ale najviacej sa mi páči že tu väčšina neodporúča WD-40 ale na Vele ho používajú skoro všade Aj na reťaz. Ale ani ja neodporúčam WDčko
No dobre dobre... Keď som raz rozoberal pedále tak som ZVONKU strekol WDčko... Ale to len preto že sa mi nechcelo zobrať zubnú kefku a umyť to.... Ale to je určite jediné miesto ktorého sa na mojom biku WDčko dotklo...
Ten Sheron čo je na obrázku máme doma a je v pohode... WDčko na bike nepoužívaj nikde... Jedine v prípade fakt extrémnej núdze, ale určite nie na vidlicu...
WD môžeš na bike-u s kľudom použiť skoro kdekoľvek. Ale nie na mazanie, ale na čistenie, odstraňovanie hrdze, uvoľňovanie skrutiek a pod. WD je výborný prípravok pre 1000 rôznych využití, ale mazanie medz nimi nie je!
No tak to je potom o niečom inom. A môžem sa spýtať ako si si k nemu taký odpor vypestoval? Niekto ti ho nalial do piva, alebo to má nejakú spojitosť aj s tou meridou?
4roky používam WD-čko na ošetrovanie vnútorných nôh na vidle a v pohode, žiadný problém. Najprv zotriem prach z nôh, potom nastriekam WD na menšiu handričku a pretriem tie nohy. Potom zatlačim vidlu kolko ide a zotriem ten bordel čo pozberá tesnenie. Robím to pravidelne po výjazdoch, min.raz za týždeň. Mám obyčajnú SR Axon-drl a spokojnosť.
Síce už je tu už dosť off to*****, ale aj tak ti odpoviem.
Myslím že s tým WD vidli nijako nepomôžeš. Skôr naopak. Keby si používal suchú handričku, možno by si bol spokojný rovnako. Tvoje šťastie je asi v tom, že nestriekaš priamo na vidlu ale na handričku (a myslím tým to WD ). Vyskúšaj silkon (streknúť na vidlu, zapružiť, utrieť, zapružiť, utrieť) a určite budeš ešte spokojnejší
Síce už je tu už dosť off to*****, ale aj tak ti odpoviem.
Myslím že s tým WD vidli nijako nepomôžeš. Skôr naopak. Keby si používal suchú handričku, možno by si bol spokojný rovnako. Tvoje šťastie je asi v tom, že nestriekaš priamo na vidlu ale na handričku (a myslím tým to WD ). Vyskúšaj silkon (streknúť na vidlu, zapružiť, utrieť, zapružiť, utrieť) a určite budeš ešte spokojnejší
Keď mi dojde wdčko tak vyskúšam, aspoň budem vedieť porovnať, len som chcel tým povedať že z tým wdčkom nič nepokazí keď už ho má a keď mu dojde tak kúpi silikón.
@rebbel666 - Mazací prostriedok sa nestrieka na handričku ale ku guferu,aby trošku vtiekol pod to gufero a vytiahol nejakú špinu...WDčko vôbec nie je vhodné na vidlu,na handričke sa asi toľko nedostáva ku guferám,ale chodu vidly to určite nepomáha
To že si to nestriekal priamo na vnútorné nohy si mal šťastie... Keby hej, už by sa to prejavilo... Silikónový olej strekneš na prachovky a zapružíš vidlu... A budeš sa čudovať koľko bordelu po WDčku zostalo.... K tomu odporu : Ani sám neviem ako som sa k nemu dostal... WDčko nepoužívam vôbec, keby som mal tak jedine na uvoľnenie šróbov, nič iné, na biku už určite nie...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
poutieraj namaz, prepruz a znova poutieraj
WD môžeš na bike-u s kľudom použiť skoro kdekoľvek. Ale nie na mazanie, ale na čistenie, odstraňovanie hrdze, uvoľňovanie skrutiek a pod. WD je výborný prípravok pre 1000 rôznych využití, ale mazanie medz nimi nie je!
Myslím že s tým WD vidli nijako nepomôžeš. Skôr naopak. Keby si používal suchú handričku, možno by si bol spokojný rovnako. Tvoje šťastie je asi v tom, že nestriekaš priamo na vidlu ale na handričku (a myslím tým to WD
Myslím že s tým WD vidli nijako nepomôžeš. Skôr naopak. Keby si používal suchú handričku, možno by si bol spokojný rovnako. Tvoje šťastie je asi v tom, že nestriekaš priamo na vidlu ale na handričku (a myslím tým to WD
Keď mi dojde wdčko tak vyskúšam, aspoň budem vedieť porovnať, len som chcel tým povedať že z tým wdčkom nič nepokazí keď už ho má a keď mu dojde tak kúpi silikón.
nepomôžeš. Skôr naopak...
Myslím že keby to tak bolo tak za 4roky by sa to už prejavilo, nemyslíš?