Prepacte za dlhy text...
Dakujem za skoru odpoved.
Mam nasledovny problem s tymito brzdami. Vsimol som si, ze mi chodil na prednej brzde len jeden piestik (s pohladu jazdca pravy). Skusal som oba piestiky stlacit srubovakom najviac od seba a potom stlacit packu, vzdy sa hybal iba ten jeden. Chcel som sa na to pozriet tak som dal dole platnicky, no bike sa mi zosmykol tak nestastne, ze sa stlacila packa, piestik vysunulo az tak, ze olej vytiekol.
Rozmyslam, ci to ze nechodil jeden piestik mohlo byt tym, ze bola brzda zavzdusnena? Teraz uz nezostava nic ine, len kupit kvapalinu a brzdu "seřídit", no zaujima ma dovod preco mohol chodit len jeden piestik a ci sa nemoze stat, ze ked tam dam novy olej a dam to dokopy, budem zasa na zaciatku - teda bude fungovat len 1 piestik.
vopred dik
Ak sa vám na toto miesto dostane vzduch, nedostanete ho von nijak, iba tak, že odskrutkujete tri torxy, zhodíte kovový kryt nádržky, vyberiete membránu a dolejete dorovna kvapalinu. Membránu nasadíte späť na krytku nádržky a položíte na pôvodný pľac, niečo z kvapaliny vám to vytlačí, jedná sa však o minimálne množstvo a máte istotu, že v rezervoáriku vzduch nemáte. Ideálne je potom ešte zodvakrát pretiahnuť kvapalinu systémom a uistiť sa, že do systému pri tomto úkone nevnikol vzduch. Brzda teraz brzdí oveľa lepšie.
Rozoberal som velmi staré magury, kde bol asi povodný olej (nebol modrý) a v prasiatku bol ciastocne vo forme zelatíny.
Daval si original maguracky olej? Kolko ti ho tam trebalo?
Otázka na samoničiteľov-servismanov, nemáte niekto fotku rozobratého strmeňa od Julií? Hodne by ma zaujal exploded wiew, nikde som to doteraz nevidel..
hasta la vista....
obcas staci dotiahnut skrutku co dotlaca hadicu.. pri chlade sa vsetko trochu stahuje...a znova odvzdusnit
2shaman: a nemohlo by to byt nie v brzde ale v hadici povedzme naka mikrodurka ? ked s tym pojdes do servisu skus upriamit pozornost aj na samotnu hadicu ....okrem ineho
Viem viem
uz neriesim,nereklamujem aj ked bike mam 11 mes. zajtra servis
posledný komentár: 16. 12. 2021 o 21:39
posledný komentár: 13. 2. 2010 o 18:05