Zdravim vas chcel by som sa vas poziadat o radu kupil som si novy bike haibike edition rx 09 s hydraulickymi brzdami Magura Julie a po prejdeni par kilometrov maximalne 3 km mi zadna brzda zacala brzdit len v tedy ked som viackrat postlacal packu tak som to dal do servisu a poslali mi to stym ze bola zavzdusnena lebo nebola dobre dotiahnuta hadicka u packy. Po prejdeni s uz odvzdnusnenou zadnou brzdou sa stalo to co predtym brzdila len v tedy ked som viackrat postlacal packu po dalsej reklamacii mi poslali novu brzdu a zase to co predym takze po dalsej reklamacii mi zase dali novu brzdu a zase ten isty problem uz neviem ako dalej skuste mi poradit co stym je lebo predajca ma presvedcuje ze som jediny ktory sa ozval na tieto brzdy. Moze to byt tym ze je vonka chladno alebo nieco ine??
Prepacte za dlhy text...
Dakujem za skoru odpoved.
musim sa zasmiat tento problem som mal aj ja s magurou chvala bohu iba jednou , je to jednoznacne treba dobre odvzdusnit , ked mi to zoservisovali jazdi jak ma ..... uz je to davno
lto Keď to chceš počuť tak Maguru a Avid dávam v mojom rebríčku ľahkosti-ťažkosti odvzdušňovania zhruba na rovnakú úroveň. hehe Pri Avide dobre poslúži použiť tie ich "škrtiace štipce". hehe
lto Keď to chceš počuť tak Maguru a Avid dávam v mojom rebríčku ľahkosti-ťažkosti odvzdušňovania zhruba na rovnakú úroveň. hehe Pri Avide dobre poslúži použiť tie ich "škrtiace štipce". hehe
Hayes, Shimano no problem. S Formulami som chvilku maturoval, kym som ich pochopil , ale na pocudovanie Avidy som naplnil na šupa A na tyzden ma cakaju nejake Magurky, tak uz sa teraz na nich tesim
no pridavam sa aj ja k nestastnikom. po dnesnom vyjazde odisla aj mne len zadna brzda. bike mam od januara a ziadny problem. sledoval som ci neunika olej,a nic . co fcul?
hahaha.mne je jasne ze je zavzdusnena.dik za fundovanu odpoved .ja som skor cakal nazor co sa mohlo stat ked to fungovalo 11 mesiacov a zrazu v polke vyjazdu...... .
mam to odnies do najblizsieho servisu alebo riesit ako reklamaciu?
nuz tak po 11 mes je sanca na zavzdsnenie snad vacsia nie ? takze vyskusaj toto s tym ze ti rovno ten olej vymenia samozrejme presne ako bol povodny ak sa to bude serinkat treba reklamovat ...mozno tesnenia su uz v prdke .....ale ak ti netecie tak skor to zavzdusnenie btw ja ich uz mam 13 mesiacov a od prveho uvodneho odvzdusnenia a doliatia oleja secko drzi ako ma ....(tuk tuk na drevo )
Zdravim pomaly ma to prestava bavit po reklamovani v servisnom stredisku asi v Marci to islo v pohode a ako nahle klesly teploty pod 0 tak je to tu zase neviem co mam robit cim to vlastne je?
cize ako, ked mrzne musis tlakovat viacej razy zadnu brzdu ? uz by som hladal pricinu na tvojom biku ci sa nejako nemohlo stat ze tu hadicku "cosi" furt vytahuje a tebe sa brzda zavzdusni alebo teraz je ok len ti mrzne olej cize ne je original aj ked mam pocit ze v jednej julke mam dto4 a fici to aj v zime ale s tym rizikom ze mozu odist tesnenia o daco skor ako s original magura olejom ...
.....ci sa nejako nemohlo stat ze tu hadicku "cosi" furt vytahuje ...........ti mrzne olej cize ne je original aj ked mam pocit ze v jednej julke mam dto4 ...
Juraj ty si iny expert asi Nepocul som, aby sa "nejako furt hadicka vytahovala" z coho ? ako ? kde ? A zamenu oleja za DOT4 ani radsej nekomentujem
K veci ale : zavzdusnovanie moze mat suvis s nizkymi teplotami a pravdepodobne si brzda nejakou netesnostou prisava vzduch cez piestiky. Je divne, ze ti to robi iba zadna brzda Kedze brzda je stale v zaruke, nic ine ako servis a reklamacia ti neostava. Vela stastia
magura louise - tiež mi prestala fungovať zadná brzda po 3000km Viacero ľudí má tento problém, takže až také divné to nie je, skôr to niekde výrobca po*ral
no ved co ine mi ostava len ma to akosi prestava bavit ved to bude asi 5 reklamacia na zadnu brzdu a s toho 3x som dostal novu takze neviem ci si radsej doplatit a kupit vyssiu radu (Magura Louise) alebo ja uz neviem
no som si na to posvietil,doslova .nasiel som problem. malilinko kvapaliny som nasiel vid obrazok.je to pri vstupe hadicky k nadrzke. takze asi zima tomu pomohla. . len teraz ci to mam posielat ako reklm... alebo rovno do servisu.lebo ako tu citam tak..... posielat to hore dolu.
2drotar : volam sa jano a vidis nebol som az tak daleko od pravdy s tym vytahovanim a jasne som napisal ze s tou dot4 kou to islo na moje triko cize som si vedomy rozozratia tesneni nespravnym olejom ale to si si uz nevsimol ze hej ?
brutal OT : nuz uz som to raz vysvetloval v danej teme , jeden chlapik si pisal nick ze lubosik a volal sa lubo tak ja som si povedal ze sa budem prezyvat janosik kedze som jano s tym onym jurom to nema nist aj ked niekedy ma dost seru iste veci
2shaman: a nemohlo by to byt nie v brzde ale v hadici povedzme naka mikrodurka ? ked s tym pojdes do servisu skus upriamit pozornost aj na samotnu hadicu ....okrem ineho
no som si na to posvietil,doslova .nasiel som problem. malilinko kvapaliny som nasiel vid obrazok.je to pri vstupe hadicky k nadrzke. takze asi zima tomu pomohla. . len teraz ci to mam posielat ako reklm... alebo rovno do servisu.lebo ako tu citam tak..... posielat to hore dolu.
obcas staci dotiahnut skrutku co dotlaca hadicu.. pri chlade sa vsetko trochu stahuje...a znova odvzdusnit
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
je tam vlozka medzi platnickami
mam to odnies do najblizsieho servisu alebo riesit ako reklamaciu?
Juraj ty si iny expert asi
K veci ale : zavzdusnovanie moze mat suvis s nizkymi teplotami a pravdepodobne si brzda nejakou netesnostou prisava vzduch cez piestiky. Je divne, ze ti to robi iba zadna brzda
magura louise - tiež mi prestala fungovať zadná brzda po 3000km
2shaman : ktory rocnik tych maguriek to mas ?
uz neriesim,nereklamujem aj ked bike mam 11 mes. zajtra servis
Viem viem
2shaman: a nemohlo by to byt nie v brzde ale v hadici povedzme naka mikrodurka ? ked s tym pojdes do servisu skus upriamit pozornost aj na samotnu hadicu ....okrem ineho
obcas staci dotiahnut skrutku co dotlaca hadicu.. pri chlade sa vsetko trochu stahuje...a znova odvzdusnit