kupil som si asi pred mesiacom AUTHORA Versus 2005.
su tam mech. kotucovky TEKTRO Aquila.
uz od zaciatku mam problem s pred. brzdou. ked som ho kupil tak predok brzdil velmi zle. v obchode ma ubezpecovali ze to je normalne, ze si to musi sadnut na miesto a bude to ok (co aj je logicke). vtedy som kupoval bike aj pre priatelku KELLYS QUARTZ DSC a ten brzi od nova ovela lepsie. neda sa to porovnat. ale zahada je v tom ze sme boli s kamosom bikeovat v lese a je tam jeden pekny asi 2km zjazd, kde treba teda fakt brzdit. ked zidem dole a dam brzdam trosku zabrat tak to brzdi neskutocne dobre. a je tomu tak cely den, aj po hodine aj po dvoch. ale pridem domov po tyzdni sadnem na bike a uz ma chyta infarkt. zasa to nebrzdi. toto sa opakuje uz treti tyzden po sebe. nerozumiem tomu.
stretol sa uz niekto s niecim podobnym?
zadna brzda je ok. ja viem ze to nie su spickove brzdy, ale dufam ze ani totalne shity.
no rok to vazne nebol
okrem vymeny platniciek mozes skusit prebehnut jemnym smirglom tie slabo brzdiace platnicky, mozno aj kotuc. ale priznavam ze som sa s tym este nestretol .
no pravdupovediac to bolo len mesiac
a mozno skus aj vsetko dokladne odmastit...
a aj tak nic.
necudoval by som sa keby to nebrzdilo ked sa to prehreje, ale toto mi teda nie je jasne.
daj daky dlhy zjazd a poriadne ich zapiect, na druhy den ich skus a daj vediet...
daj daky dlhy zjazd a poriadne ich zapiect, na druhy den ich skus a daj vediet...
...ak to prežiješ
cize podla mna je predok sakra dolezity.
a mimochodem budu kupovat celé nové kolo tak prosím posouzení.
http://www.superior.cz/cz/kolekce-2006/ ... html?id=25
ty si zaloz jednu vlastnu temu a opytaj sa tam na tvoj bike. neviem co na tej vete nechapes. je to 100x prehladnejsie ako, ked sa na svoj bike pytas v kazdej teme!!!
uz to chapes????
toto je tema o tom, ze niekomu zle brzdia brzdy a nie tema o Hayes HMX2...inac pohladaj aj v hisotrii a mozno nieco najdes...