kupil som si asi pred mesiacom AUTHORA Versus 2005.
su tam mech. kotucovky TEKTRO Aquila.
uz od zaciatku mam problem s pred. brzdou. ked som ho kupil tak predok brzdil velmi zle. v obchode ma ubezpecovali ze to je normalne, ze si to musi sadnut na miesto a bude to ok (co aj je logicke). vtedy som kupoval bike aj pre priatelku KELLYS QUARTZ DSC a ten brzi od nova ovela lepsie. neda sa to porovnat. ale zahada je v tom ze sme boli s kamosom bikeovat v lese a je tam jeden pekny asi 2km zjazd, kde treba teda fakt brzdit. ked zidem dole a dam brzdam trosku zabrat tak to brzdi neskutocne dobre. a je tomu tak cely den, aj po hodine aj po dvoch. ale pridem domov po tyzdni sadnem na bike a uz ma chyta infarkt. zasa to nebrzdi. toto sa opakuje uz treti tyzden po sebe. nerozumiem tomu.
stretol sa uz niekto s niecim podobnym?
zadna brzda je ok. ja viem ze to nie su spickove brzdy, ale dufam ze ani totalne shity.
posledný komentár: 4. 3. 2025 o 18:35
no rok to vazne nebol
okrem vymeny platniciek mozes skusit prebehnut jemnym smirglom tie slabo brzdiace platnicky, mozno aj kotuc. ale priznavam ze som sa s tym este nestretol .
no pravdupovediac to bolo len mesiac
a mozno skus aj vsetko dokladne odmastit...
a aj tak nic.
necudoval by som sa keby to nebrzdilo ked sa to prehreje, ale toto mi teda nie je jasne.
daj daky dlhy zjazd a poriadne ich zapiect, na druhy den ich skus a daj vediet...
daj daky dlhy zjazd a poriadne ich zapiect, na druhy den ich skus a daj vediet...
...ak to prežiješ
cize podla mna je predok sakra dolezity.
a mimochodem budu kupovat celé nové kolo tak prosím posouzení.
http://www.superior.cz/cz/kolekce-2006/ ... html?id=25
ty si zaloz jednu vlastnu temu a opytaj sa tam na tvoj bike. neviem co na tej vete nechapes. je to 100x prehladnejsie ako, ked sa na svoj bike pytas v kazdej teme!!!
uz to chapes????
toto je tema o tom, ze niekomu zle brzdia brzdy a nie tema o Hayes HMX2...inac pohladaj aj v hisotrii a mozno nieco najdes...