!Nezabudni na ten uterak, ak je stuckdown, bude to pod slusnym tlakom a koluje historka o tom, ako v nejakom servise takto prestrelili sadrokartonovu priecku
Jak pise Palo Stuckdown. Tlak se dostal do negativni komory a nemuze ven. Tlumic se musi rozdelat a vypustit. Bacha dik tlaku v negativce asi streli. Ale to ti stejne nepomuze zavada se bude opakovat, musi se vymenit tesneni. Takze reklamace nebo servis
Treba vyskusat reklamaciu, aj ked uznana byt nemusi. U FOXu su tesnenia vzduchovej komory spotrebak s 3mesacnou zarucnou dobou.
Kolko ma ten tlmic (mesiacov aj kilometrov)?
Hod potom info, ako si dopadol.
Jen doplním k tomu Stuckdown, hlavně se nepokoušej ten tlumič vícekrát tlakovat. Postupně tak pořád zvyšuješ tlak v negativní komoře a při rozebrání to pak bude o to větší problém.
V servisu, kam chodím už se servisákovi taky povedla při rozebírání tlumiče se Stuckdown lehká díra ve zdi. Byl to právě případ uživatele, který se pokusil na větší tlak tlumič nafouknout několikrát po sobě a nepřišlo mu to vůbec divné to několikrát po sobě nafoukat.
tlmic je uz funkcny
pri rozoberani som mal obavy ako to streli kvoli tomu ze som to tlakoval asi 6krat
rozobral som ho ,vybral vsetky tesnenia ,precistil a namazal som ich nanovo
nasadil a fičíme no dufam ze dlho
aj ked sa preventym prehliadkam nevyhnem
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
please help me
zatial som ho tlakoval tak okolo 160 psi
podla mna tesni dobre
pretoze neunika vzduch nikde
Ak to spravi opat, treba vymenit tesnenia.
Postup by mal byt analogicky:
http://www.foxracingshox.com/fox_tech_center/service_videos/airsleeve_service.htm
!Nezabudni na ten uterak, ak je stuckdown, bude to pod slusnym tlakom a koluje historka o tom, ako v nejakom servise takto prestrelili sadrokartonovu priecku
to nie je nejaky dalsi ventil pomocou ktoreho by som vypustil vzduch z tej negativnej komory??
Inak Suntour ma slusnu online technicku dokumentaciu, nieco o tlmicoch tam urcite najdes:
http://www.srsuntour-cycling.com/index.php?screen=ne.information&fid=5
aspon dufam
Kolko ma ten tlmic (mesiacov aj kilometrov)?
Hod potom info, ako si dopadol.
mam ten bike od konca augusta minuleho roku
V servisu, kam chodím už se servisákovi taky povedla při rozebírání tlumiče se Stuckdown lehká díra ve zdi. Byl to právě případ uživatele, který se pokusil na větší tlak tlumič nafouknout několikrát po sobě a nepřišlo mu to vůbec divné to několikrát po sobě nafoukat.
mozem pouzit aj tesnenia do fox tlmicov?
pri rozoberani som mal obavy ako to streli kvoli tomu ze som to tlakoval asi 6krat
rozobral som ho ,vybral vsetky tesnenia ,precistil a namazal som ich nanovo
nasadil a fičíme
aj ked sa preventym prehliadkam nevyhnem
tesnenia neboli poskodene
když sou těsnění OK
moja chyba