mam taky mozno problem, zadne koleso mi trosku rapci, je to len tiche rapcanie, a mal by to byt naboj, lebo brzdy nesuchaju. Dal som na reklamacku, ale v podstate to len precistili, a dali prec to original rapcenie co robi pastorok, ale to nezvycajne rapcanie je stale tam, a neviem co to moze byt. Rozoberat to nexcem, kedze je v zaruke, ale ked tym nezrobili nic v servise, tak ja tiez neviem co s tym. Pocut to ked idem rychlejsie na asfalte, a stale to zarapci raz za jednu otocku kolesa.
v servise mi inac povedali, ze si s tym nemam lamat hlavu, ze srat na to, ale ta dnes v servisoch sa deju cudne veci
plastovy tanierik som pozrel ale vyzera byt ok, nie je z neho odlomene, ani nic podobne, skusal som nim pohnut, je tam urcite vola, ale zeby to rapcalo tak tomu neverim.
btw: skusal si iba tak pokrutit (vo vzduchu) to zadne koleso? az ti to bude robit aj potom, tak to bude iba v naboji.... inac mne to uz tiez pomaly zacina robit, ale zatial to neriesim, ved ked sa to koleso este toci, tak naco
pozeral som osku rychloupinaka, a ta nie je kriva, takze to tiez nebude ono.
bobo : mam kotucovky, ale dal som dole brzdu, a tak som to vyskusal a rapcalo, kotuc sa dole nedaval, iba brzda. Naboj to je Shimano FH-M495.
je to tento bike inac :
norbiwrc.wz.cz
posledný komentár: 28. 7. 2025 o 8:44
posledný komentár: 26. 6. 2025 o 20:39