prosim poradte ked zaslapnem do pedalov zo strany na stranu nieco praska neviem ci to je v strede alebo na vydlici ako myslim tam kde je korman a pod nim predstavec a tam korunka tusim sa to vola neviem poradte cim to moze byt a otazka cim dam dole kluky co maju imbus dik
Dotiahni si pedale a kluky. Ak nepomoze, tak stredove misky v rame, ale to uz je asi na servis ak nemas naradie. Kluky, ktore maju inbus, das dole inbusakom . A tiez budes potrebovat stahovak.
A robili s tym vobec nieco? Vsetko rozober, vycisti zavity a namaz novou vazelinou vsetky spoje a zavity. Tiez namaz stvorhran alebo co tam mas na oske, dotiahni prevodniky ku klukam, skontroluj spoj kluk a prevodnikov, dotiahni pedale a kluky k oske, dotiahni stredove misky. Ak nemas naradie, chod do servisu. Ak ti nepomozu, skus iny servis.
A robili s tym vobec nieco? Vsetko rozober, vycisti zavity a namaz novou vazelinou vsetky spoje a zavity. Tiez namaz stvorhran alebo co tam mas na oske, dotiahni prevodniky ku klukam, skontroluj spoj kluk a prevodnikov, dotiahni pedale a kluky k oske, dotiahni stredove misky. Ak nemas naradie, chod do servisu. Ak ti nepomozu, skus iny servis.
nemam absolutne ziadne naradie zajtra idem jazdit mozem nieco tym pokazit _?ked to nerozoberem a nenamazem a pojdem stym jazdit
aj mozes, aj nie, podla toho, co ti tam praska, ak su to napr. povolene kluky, tak ano...
a ak mas kovove pedale tak skus dotiahnut aj tie skrutky co su na nich
Skúsiť môžeš aj prečistiť SPDčka, mne to raz vydávalo taký zvuk ako keby sa reťaz šúchala po prevodníku..zaboha som nemohol prísť o čo ide, upodozrieval som stred. Prestalo to až keď som to trochu vyčistil a namazal WD-40..dovtedy som si myslel že SPD pedále sú bezúdržbové
Z pedálov cez kľuky sa do rámu dobre šíri zvuk takže bolo dosť ťažké identifikovať miesto kde ten zvuk vzniká...
Mal som tento istý problém.Robilo mi to sedadlo a ja som si myslel že mi puká rám Dotiahni všetky šróbiky na sedadle prípadne tam kde sú spojené lyžiny so sedadlom to premaž.Ale iba trochu.
Podla toho co pises na 99% to budu suche misky. Mne to tiez cas od casu puka. Take jemne pukanie,akoby drobne kamienky narazali do ramu. Stiahni kluky, demontuj misky stredoveho zlozenia vsetko vycisti tech benzinom, naplacaj tam primerane vela vazeliny a zloz.
hm jak rozobrat samotny stred? mal som ho vybraty von hm pekny pekny ale nevedel som ho otvorit. dufam ze tam nie su priemysly (Truvativ Power Spline 68x113mm) lebo neviem co s tym. inak som to cele vycistil, vsetko navazelinoval, zavity atd, nasadil kluky pohoda, zaberem puk puk... ma slo porazit
Podla toho co pises na 99% to budu suche misky. Mne to tiez cas od casu puka. Take jemne pukanie,akoby drobne kamienky narazali do ramu. Stiahni kluky, demontuj misky stredoveho zlozenia vsetko vycisti tech benzinom, naplacaj tam primerane vela vazeliny a zloz.
toto mi presne robi moj stred teraz. dal som novy, namazal zavity misiek aj stvorhranu aj samotny stvorhran a stale puka. dotiahol som aj patku aj prehadzovacku. uz fakt neviem co to moze byt
Z vlastnej skúsenosti sa prikláňam ku kontrole sedadla. dotiahnuť všetky možné šróbiky, mierne namazať, takisto sedlovku trošku liznúť WDčkom. Keď to robilo mne prisahal by som že to vychádza zo stredu, a hľa.... sedlo bolo na vine
No sedlovku by som zrovna nemazal ani tym WDckom, ale skor ju riadne vycistil benzinom aby nesmykala. Ja som striekol trocha silikonu tam kde na sedle idu z plastu tie dve kovove tycky co drzia sedlo na sedlovke a este som namazal rychloupinak sedlovky vazelinou tak, aby vazelina bola medzi ramom a upinakom. Len ja som nemal problem s praskanim ale s hnusnym vrzganim. Teraz to vyzera no problem.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
bol som v servise nevedia co stym je
nemam absolutne ziadne naradie zajtra idem jazdit mozem nieco tym pokazit _?ked to nerozoberem a nenamazem a pojdem stym jazdit
a ak mas kovove pedale tak skus dotiahnut aj tie skrutky co su na nich
Z pedálov cez kľuky sa do rámu dobre šíri zvuk takže bolo dosť ťažké identifikovať miesto kde ten zvuk vzniká...
toto mi presne robi moj stred teraz. dal som novy, namazal zavity misiek aj stvorhranu aj samotny stvorhran a stale puka. dotiahol som aj patku aj prehadzovacku. uz fakt neviem co to moze byt
no sak to je to ze ked sa postavim pri slapani tak to zacne praskat este viac cize je to sedlo okey idem to pozriet THX vsetkym