Mám problém.Na mojej rock shock tore mi asi vyteká olej.Vždy keď idem bikovať tak mám lock out od oleja .Prosím poraďte ako to mám riešiť.Vopred ďakujem.
dufus: aj ja som mal rovnaky problem. podla mna je tam vela oleja. ja som s tym jazdil asi 500 km, potom som menil olej a dal som tam 130ml podla navodu. odvtedy netecie (asi 5 vyjazdov), klop, klop... povodne mnozstvo som nemeral, ale aj tak si myslim, ze ho tam bolo vela.
dufus: aj ja som mal rovnaky problem. podla mna je tam vela oleja. ja som s tym jazdil asi 500 km, potom som menil olej a dal som tam 130ml podla navodu. odvtedy netecie (asi 5 vyjazdov), klop, klop... povodne mnozstvo som nemeral, ale aj tak si myslim, ze ho tam bolo vela.
Čiže keď nechcem ešte meniť olej tak môžem jednodocho počkať kým ten prebytok oleja vyteče
A mar_tin ty máš aký bike lebo tá moja tora je asi oem produkt a myslím že ju majú len niektoré scotty
pocuj dufus... ak sa chces zbavit toho problemu, tak pre to musis aj nieco spravit. samo od seba sa to neopravi... nemusis ten olej menit, mozes ho vyliat do odmerky a dat tam presne mnozstvo (130 ml). ak si na to netrufas, daj to do servisu alebo na reklamacku. takisto musis ocistit aj ten kompresny tlmic (motion control) od oleja predtym, ako ho vratis do vidlice. stiahni si servisny manual z webu rockshoxu, tam je presny postup, ako to rozobrat aj zlozit. pre predstavu ti prikladam aj fotku toho tlmica. to, ze mas oem toru nie je v tomto pripade dolezite, ja mam toru 318 u-turn. podstatne je, ze je tam motion control, tak isto ako na tvojej.
niesom si istý, či je to to isté, ale ja som mal podobný problém s pružinovkou RS Pike. Nakoniec to vyriešila výmena patróny. Servisáci boli zúfalí. V každom prípade odporúčam reklamovať. Ak tam náhodou nechtiac niečo dodrbeš, ani záruku Ti už neuznajú...
stalo sa to uz aj inim ze mal takito problem s touto vidlou?
nikedy by som si ju chcel kupit aj ja .
ale teraz mam normalne strach ze budem s nou mat ten isty problem
Mam MC na rebe a nevidím najmenší problém, okrem prvotného nastavenia. MC s pop lockom je super vec. Ale ak by bol problém tak by som určite pálil do servisu . Však na to vymysleli záruku, tak čo špekuluješ.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A mar_tin ty máš aký bike lebo tá moja tora je asi oem produkt a myslím že ju majú len niektoré scotty
nikedy by som si ju chcel kupit aj ja
ale teraz mam normalne strach ze budem s nou mat ten isty problem
+TORU bez MC asi rok-tiez bez problemov
ked sa niekto ozve, tak vacsinou vtedy, ked ma problemy a potom to vyzera, ze ich maju vsetci
to by sa dalo aplikovat na vsetky znacky, nepoznam ziadnu, s ktorou by nikto nemal problemy