mam na biku kotucove hydraolicke brdzy shimano 486, mam uz vyscuhane dosticky , chcel som vymenit ale nikde na nete neviem zohnať náhradne robia sa vôbec do tejto sady? alebo muism kupit nove brdzy a ak ano tak ake? jazdim Xc ziadne zjazdy a podobne cesta, polna cesta, kusok les...
Vyrábajú sa ale asi sú pod deore 500 dačo, je to to isté.
Na výber máš origi (mám/mal som. Troška menšia výdrž ale brzdili dobre), koolstop (tie by som chcel kúpiť teraz), BBB (vraj slabšie no ani v zjazde som necítil že by skápíňali ale nemám na nich najazdené veľa... 700km Ale celkom som spokojný. Potom ešte faststop ale o nich neviem už vôbec nič.
Ak máš šancu kúp origi. Ak by si chcel cez net tak tie koolstopy (vraví sa že sú najlepšie) alebo v obchode BBB tie by ti aj mohli stačiť...
No a je to tu! Aj ja ich mám. A tiež mám s nimi dobré skúsenosti, aj cez zimu sa dobre zahrýzali do kotúča teraz si už nepamätám aké boli na rohatke, ale Tebe Marek S by určite stačili, ak máš šancu zohnať lacnejšie zo spomenutých tak choď do toho. Ale ak si písal, tak na tvoje jazdenie stačia
zohnal som original shimano, v isaku na KVP za dobry peniaz:-) a este boli aj kusok zavzdusnene aj to mi spravili....chlapik mi uz dlhsie spravuje bajk a som MAXIMALNE spokojny
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Na výber máš origi (mám/mal som. Troška menšia výdrž ale brzdili dobre), koolstop (tie by som chcel kúpiť teraz), BBB (vraj slabšie no ani v zjazde som necítil že by skápíňali ale nemám na nich najazdené veľa... 700km
Ak máš šancu kúp origi. Ak by si chcel cez net tak tie koolstopy (vraví sa že sú najlepšie) alebo v obchode BBB tie by ti aj mohli stačiť...
EDIT: hladaj pod Shimano: Deore M525, M515
odporúčam: alligator organické nikdy
Výrobca udáva:
Compatible: Shimano Deore M515, M465, M475, M495, Nexave C501, C601, RST D-power mechanical and Tektro Aquila, Draco.