Prosim o pomoc vmojej beznadejnej situacii!
Idem predat ram a potrebujem vybrat uz len kluky.Prv som pochopitelne zacal davat dole skrutky z oboch stran kluk.Dal som dole sroby a idem pochopitelne vytiahnut kluky von.........Ale vobec ale vobec mi nejdu von aj ked som do lavej klouky zacal buchat gumenym kladivom ci sa nezasekli......som v beznadejnej situacii prosim pomozte!
Mam tam kluky FSA Step Up....a stred mam ISIS
a tak to je mensi problem...kedze byvam na dedine.........a neda sa to nejako podomacky spravit??.........pretoze sa mi nechce trepat do mesta pre taku somarinu.....
no bez poskodenia kluk asi tazko...taktiez som bol lenivy vyhodit 5€ za taku blbost ako je stahovak na kluky,ale nepomohlo ani kladivo,takze jedina moznost je,ze bud si to das urobit v servise,alebo si kupis stahovak a urobis si to sam
tak asi pojdem na nakupy najskor:)
Aj ked kamos mi ide pozicat kluc na vytiahnutie stredu......nieje to to iste??a ten stahovak ako ho tam zasuniem??.....nemas nejaky obrazok ako sa to potom robi??
Diki
este amm jednu otazocku.....
Kedze menim ram,potrebujem dat dole aj retaz,ale nemozem najst ani spojku....mam retaz shimano HG....a neviem ako sa dava dole..ci ma rychlospojku alebo ....neviem poradite mi??
spojku by si rychlo nasiel podla odlisnej farby alebo podla vacsieho ocka na kolicek(nit), takze ked si nic take nenasiel, tak spojku nemas...kup si nitovacku a roznituj retaz a tak ju das dole
ano, ale pouzivanim sa ta farba osucha...pisem z vlastnej skusenosti
To retez cistis drotenou kefou Pouzivam tieto spojky ale zo ziadnej mi este farby nezisla TO : mischo - retaz mozes roznitovak kdekolvek. Ak ju ides menit je to absolutne jedno, ale ak ju budes nahadzovat naspät, davaj pozor aby si čap nevytlačil uplne von z članku pretože ho nasoät uz nedostanes. Potom musis pouzit novy zavadzaci čap alebo pouzit spojku. Ceny beznych nitovacov sa pohybuju okolo cca 10 €
Tak to ked pojdem do obchodu v pondelok tak nakoniec za vsetko dam asi 20Eur..
alebo zeby som rozpilil retaz a kupil rovno novu..........vyjde ma to lacnejsie:):):)
sakra:):):)Alebo aby som zatocil zo systemom,tak kupim na rychlospojku:):)......
Ale to asi ovplyvni aj tuhost a prestnost retaze nemyslis??.......na drsne zaobchadzanie........
To retez cistis drotenou kefou Pouzivam tieto spojky ale zo ziadnej mi este farby nezisla
necistim retaz drotenou kefou...nastastie nemusim, kedze cistim retaz pravidelne ono ta spojka este nejaku farbu ma, ale ovela menej vyraznu ako ked bola nova
zo spojku jazdim uz par rokov a ziadny vplyv na presnost radenia alebo zivotnost nema...este sa mi nikdy nerozopla...
a so systemom nezatocis ,nova retaz je moc dlhaa!
ta nitovacka sa doma hodi vzdy...ja mam 2 ,jedna doma ,jedna na naradi v kapsicke
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Aj ked kamos mi ide pozicat kluc na vytiahnutie stredu......nieje to to iste??a ten stahovak ako ho tam zasuniem??.....nemas nejaky obrazok ako sa to potom robi??
Diki
kluc na stred je neico ine.
http://www.youtube.com/watch?v=moIUDAyRH2I
v tom videu pekne vidis ako sa to dava dole
Tak asi pojdem na nakupy co sa da robit...
Kedze menim ram,potrebujem dat dole aj retaz,ale nemozem najst ani spojku....mam retaz shimano HG....a neviem ako sa dava dole..ci ma rychlospojku alebo ....neviem poradite mi??
Dik
alebo zeby som rozpilil retaz a kupil rovno novu..........vyjde ma to lacnejsie:):):)
zakladna nitovacka stoji 6e
Ale to asi ovplyvni aj tuhost a prestnost retaze nemyslis??.......na drsne zaobchadzanie........
necistim retaz drotenou kefou...nastastie nemusim, kedze cistim retaz pravidelne
a so systemom nezatocis ,nova retaz je moc dlhaa!
ta nitovacka sa doma hodi vzdy...ja mam 2 ,jedna doma ,jedna na naradi v kapsicke