Mam problem s pukajucim stredom... normalne by so mpovedal že je to ložiskolenže toto robi iba ked idem na prevode 3-4 / 3-5 ked idem nižšie alebo vyššie tak die pekne hladko a ticho a tuto stale že puk ... neviete čim to može byť ?
no najprv mi pukali pedale ... ale tie som podotahoval a to boo ine pukotanie... kludy neviem čo by vnich mohlo pukať šroby su totiž nadoraz tak neviem ....ale ako vravite skusim to cele vyčistiť a premazať riadne
No ak si to dokladne ocistis a bude to pukanie pokracovat, tak si skontroluj opotrebenie retaze ,pily a aj kazety. Podla toho co pises to v strede asi nebude.
aj mne to puka chlapi, a tiez len pri niektorych prevodoch, neviem, fakt, co to . Ale aj som dotiahol kluky na stredove, aj pedale...a furt. Nieco so stredovym? Zeby? ...sak je zapuzdrene...
a myslim, ze je to pri prevodoch konkretne 2-5, 2-4 ale nevylucujem aj ine
a ide to zo stredu, v okoli taniera...
Tak sa pridavam do klubu pukajucich Aj mne vcera zacal pukat,hlavne pri silovom slapani do pedalov...Vicistil som retaz aj pily,utiahol upinaky (jeden typek pisal,ze kvoli tomu mu to pukalo) len povolil srubu na kluke a vicistil+namazal vazelinou,odsruboval pedale aj tie precistil tak to vonku vyskusam a ked bude pukat aj nadalej tak navstivim Kellys aj tak tam mam cestu kvoli centrovaniu kolies)
na nas sa to pukanie nejako lepi ... zatial som s tym nič nerobil lebo odvtedy čo som to tu psial som na biku nesedel. teda sedel ale vtedy to nerobilo.. divne ... ale už sa chystam chalani
Ked som krutil klukami na stojane,aj som dost zatlacil rukami na kluky a nepukal stred...Tak sa modlim,ked to zajtra odskusam nech to nepuka Drzte palce
no chalani tak čuduj sa svtete.... rozobral som... preplachol namazal zložil... naolejoval som retať, pilu kazetu ... čo sa dalo ... keby sa dalo tak aj ram namažem ... no a s dufajucim srdcom som na to vysadol šlapnem na to a "SMRŤ" .... 1000000000000000x horšie ako predtym ... teraz to robi na každom prevode a nie iba puk puk... ale to až praská ... proste jak keby ste drvili kamene v mlinčeku na orechy ... čo to može byť ? ale zosadnem z bicykla a začnem točiť... tak ani najmenšie puk
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
inak mne to tiez robilo podobne zvuky a nakoniec to bola sedlovka
Spravne je 3-9,3-8,3-7 a dost.
a myslim, ze je to pri prevodoch konkretne 2-5, 2-4 ale nevylucujem aj ine
a ide to zo stredu, v okoli taniera...