ked som zhodil SPD, vsimol som si moznu pricinu toho. chcem sa opytat, ci je to normalne ked sa takto "osupe" plast(ci co to je) pri zavite a ci ho mozem dat len dolu a veselo pokracovat. vdaka
Toto mam aj ja na uplne novyhc kufroch a novych tretrach. Je tam vola medzi klietkou na pedele a kufrom a ked taham smerom dohora, tak sa kufor dotkne kliekty a vyda to kovovy zvuk.
Cim to riesite? Volu mam aj na inych tretrach a starsich kufroch, ale tam to pukanie takmer nepocut.
edit: nasiel som pricinu a to, ze mam kufre https://www.mtbiker.sk/shop/komponenty/pedale/kufre-a-prislusenstvo/shimano-sm-sh56-mtb-zarazky-bez-vole-strieborna.html?itm_medium=forum#description
ktore su stavane tak, aby mali vacsiu volu a lahsie sa vycakli..
Takze spat k sh51
Mne sa skôr spotrebuje pravý lebo keď zastanem, spravidla vypínam tento a tým sa viacej opotrebuje. Po určitom čase aj prehadzujem aj zámky na pedáloch.
nič nenarobíš zákon schválnosti
no len nimi to asi nebude ked som to vyčistil z von všetko tak to prestalo...ale dnes ked som šiel z roboty ani som sa nezablatil a zas to začalo pukať a dosť som to cítil v tretre-no hned to prestalo
ak sa nemylim toto je len plastovy tunel medzi myskami aby sa ti nedostal humus k loziskam....a toto urcite nesposobuje pukanie
Dnes ráno som šiel na bike po sobotnej špinavej jazde mi niečo pukalo v priestore kľúk-pedálov, prišiel som domov kukol forum premazal som priestor okolo klúk -stredu ,dotiahol som pedále trocha len z vonku dal vazelínku a šiel som na bike- všetko ok no potom som sa zas trocha zablatil a už na ceste domov to isté ale slabšie pukanie a trocha to bolo cítiť aj v tretre, čo to môže byť? Nechce sa mi po každom zablatení to mazať alebo čo, pedále sú novučké M-520 a nimi to asi nebude kedže som ich nerozoberal a ono to prestalo... ďakujem za rady
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk