Ja som mal stvorhranovy stred a deore kluky, a priblizne po roku to robilo taky rachot, ze uz sa to nedalo psychicky vydrzat. Teraz mam SLX na Hollowtec. Ked je to ciste, je to OK, inak to obcas puka hlavne pri silnejsom slapani a zda sa mi ze iba lava strana.. Toto pukanie je dost casty ukaz, je to tu uz v niekolkych diskusiach..
Ja som mal stvorhranovy stred a deore kluky, a priblizne po roku to robilo taky rachot, ze uz sa to nedalo psychicky vydrzat. Teraz mam SLX na Hollowtec. Ked je to ciste, je to OK, inak to obcas puka hlavne pri silnejsom slapani a zda sa mi ze iba lava strana.. Toto pukanie je dost casty ukaz, je to tu uz v niekolkych diskusiach..
mal som tiež štvorhran teraz mám čerstvo založené SLX na hollowtech 2 tak si ma kus vystrašil dufam že to pukať nebude
Ak sú to kluky tak skús vymeniť šrouby v klukách za dlhšie, alebo daj len podložku mne to robilo na starom biku bola tam len krátka šrouba.. Alebo to môže robiť aj stred.. Alebo ešte pedále..
Mozu to byt pedale. Mimochodom uz davnejsie som chcel dat na skusku ine, ale nesli mi odkrutit Vsetko mozne som skusal, ale jednoducho to neslo. Cez vikend skusim ci to po par mesiacoch uz povolilo.
aj zadna stavba v klbe moze pukat ak mas fulla.
mne pukal stred od novoty a museli mi ho zafrezovat. taiwanci si na tu presnost moc nepotrpia ale to sa jednalo o novy bike v ramci garancky upravili.
ale najvacsia pravdepodobnost vycistit ten stred.
Mozu to byt pedale. Mimochodom uz davnejsie som chcel dat na skusku ine, ale nesli mi odkrutit Vsetko mozne som skusal, ale jednoducho to neslo. Cez vikend skusim ci to po par mesiacoch uz povolilo.
po rame sa to siri na cely bajk. Mne pukalo tiez kdesi z kluk, cistil som to jak blazon (holowtech2), Potom mi jeden poradil streknut olej do ramu (ten sa vraj kruti a pri spojoch dre), vzdy to na chvilu zabralo.
No casom som zistil ze problem bol v zvare... Ram pocas vyjazdu praskol
Inac moze pukat aj sedlovka, resp. sedlo (bordel v spojoch) ako aj predstavec.
patrikzilka toto co sme ti tu napisali ti asi moc nepomohlo tusim budes musiet rozobrat bike do srobika....
ale casom si zvyknes a zacnes to pukanie ignorovat ako ja teda pokial nejde o nieco hlucnejsie. mne kolkokrat tak ako prislo aj odislo. vacsinou vo vyslapoch do kopca to pukalo. vsetko si raz sadne
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Rozobrať,vyčistiť všetky spoje,namazať závity,poskladať.
mal som tiež štvorhran teraz mám čerstvo založené SLX na hollowtech 2 tak si ma kus vystrašil
myslím že trefná pripomienka
mne pukal stred od novoty a museli mi ho zafrezovat. taiwanci si na tu presnost moc nepotrpia
ale najvacsia pravdepodobnost vycistit ten stred.
Tak skus krutit naopak je tam opačny zavit
Dik za tip, vyskusam
No casom som zistil ze problem bol v zvare... Ram pocas vyjazdu praskol
Inac moze pukat aj sedlovka, resp. sedlo (bordel v spojoch) ako aj predstavec.
ale casom si zvyknes a zacnes to pukanie ignorovat ako ja