to hej ja osbne som este asi dva roky do zadu nahadzal do stareho plasta sroby z tej stavebnice merkur spravil som dierku do plasta a maticu som dotiahol z vonku.
Hroty niesu dlhe su podla mna akurat trcia asi 3mm ale zaber je neporovnetelny
len musim este podlepit poriadne z vnutra starou dusou bo mi este minuly rok spravil dieru bo som tam mal len tenku vrsvu takej pasky ale inak zaber o 100% lepsi na tvrdom povrchu
no ja si myslím že jazda po snehu ho rýchlo prejde, ak tu aj niekto hovorí že behá po snehu tak tomu ťažko verím, buď je to raz za rok alebo len tak po zmrznutej cete do obchodu. Som z Oravy a momentálne je u nás 10 cm snehu a dnes som sa bol samozrejme tiež previezť, len som to rýchlo otočil domov. Ale asi takto:
1. ak je viac ako 30 cm snehu jazdiť sa už nedá,
2. ak sa topí, môže ho byť aj menej tiež sa jazdiť nedá,
3. ak je okolo nula stupňov a vhodné podmienky ako prvé obmrzne prevodník a je po prehadzovaní (dnes sa stalo),
4. ak je pod -15°C radšej by som nešiel,
5. jazda do mierneho kopca priam nemožná,
a. je super ak je vyšľapaná trať, samozrejme nie od bežkárov ale aspon od skútrov,
b. alebo potom po zasneženej utlačenej od áut klasickej ceste,
Toľko moje postrehy zo zimy, preto mám aj lyže ... a neubičujte ma
som to robil dva roky do zadu ale ten plast prederavit je dost narocne ale uz po 20 srobe to bolo lepsie ale sli mi ruky odpadnut od bolesti heh a dotahovat kazdy srobik ale stalo to za to ten zaber v zime je super a plast som mal prakticky za free ked sa budes nudit tak sa bav
no ja by osm len chcel pripomenut, ze ide aj o to aby clovek nemusel neviem jako slapat, takze dobry zaber aj rychlost samozrejme. A ttreba podlamna brat do uvahy zvlast predne a zvlast zadne koleso. No dopredu stych lacnejsich hm, a aby tam aj dobre odvalovanie bolo d Schwalbe napriklad droteny SMART SAM, potom nejaky ten ALBERT a NAKONIEC myslim ze by bodol aj NOBBY NIC aj ked ten je cenov niekde inde. Co vy opat na to? Podla mna by postacoval predu Albert nejaky a v zadu Smart sam. To len taka predstava.
na snehu mam co-to odjazdene tak skusim pidat par postrehov.robim to tak, ze po sezone kupim nove plaste.na zimu vhodne a cez zimu ich velmi nezodries.pripadne jazdim na tom co mam prave na biku.ked myslime slovom zima to iste(vela vela snehu vsade) tak zabudni na jazdenie ako v lete.da sa len tam kde prejde auto alebo pluhuju.ja vacsinou jazdim po vypluhovanej a vyjazdenej lesnej ceste.ak dlho nesnezi tak ej povrch dost zladovately a jedine na to by sa tie hroty zisli, ale prides o celu zabavu staci vediet pracovat s taziskom a nie tam plaste za 2000 a pri teplotach okolo -10 je adhezia lepsia ako by sme si mohli pomysliet tot zatial vsetko
Podla mna by postacoval predu Albert nejaky a v zadu Smart sam.
Jazdim presne tuto kombinaciu, Albert je super vzdy, ale SmartSam so svojim takmer priebeznym dezenom na zimu alebo do blata moc vhodny nie je. To uz radsej Albert vpredu aj vzadu
Podla mna by postacoval predu Albert nejaky a v zadu Smart sam.
Jazdim presne tuto kombinaciu, Albert je super vzdy, ale SmartSam so svojim takmer priebeznym dezenom na zimu alebo do blata moc vhodny nie je. To uz radsej Albert vpredu aj vzadu
zdravim te ze, a aku ze verziu mas tie Albert??? Ja chodim tiez len po ceste, skratka asfalt, a tak, moc teren neee, a myslim ze by to bola super kombinacia aj na cely rok Smart Sam a Albert. Pravdepodobne ked pojdem kupovat kupujem nieco taketo abo kombinaciu,,, neviem kde ale najblizsie sa mi vidi predajna kde sa daju kupit tieto plaste za cenu 5stoviek je vo Vrabloch. Nasiel som to na www.bikemania.sk ty si ich za co kupil? a na ten smart sam ty co vravis?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Hroty niesu dlhe su podla mna akurat trcia asi 3mm ale zaber je neporovnetelny
len musim este podlepit poriadne z vnutra starou dusou bo mi este minuly rok spravil dieru bo som tam mal len tenku vrsvu takej pasky ale inak zaber o 100% lepsi na tvrdom povrchu
1. ak je viac ako 30 cm snehu jazdiť sa už nedá,
2. ak sa topí, môže ho byť aj menej tiež sa jazdiť nedá,
3. ak je okolo nula stupňov a vhodné podmienky ako prvé obmrzne prevodník a je po prehadzovaní (dnes sa stalo),
4. ak je pod -15°C radšej by som nešiel,
5. jazda do mierneho kopca priam nemožná,
a. je super ak je vyšľapaná trať, samozrejme nie od bežkárov ale aspon od skútrov,
b. alebo potom po zasneženej utlačenej od áut klasickej ceste,
Toľko moje postrehy zo zimy, preto mám aj lyže
bo som ich dal redsie bo by mi ruky odpadli
ked nabijem fotak prilozim aj foto
btw tu je ten navod na vyrobu vlastnych "ostnatych" plastov http://the.mtbiker.sk/index.php?modul=c ... 1137675490
nevsimol som si. moja vina
asi to aj ja vyskusam s tymi srobami ked doderem plast co bude za chvilu
zdravim te ze, a aku ze verziu mas tie Albert??? Ja chodim tiez len po ceste, skratka asfalt, a tak, moc teren neee, a myslim ze by to bola super kombinacia aj na cely rok Smart Sam a Albert. Pravdepodobne ked pojdem kupovat kupujem nieco taketo abo kombinaciu,,, neviem kde ale najblizsie sa mi vidi predajna kde sa daju kupit tieto plaste za cenu 5stoviek je vo Vrabloch. Nasiel som to na www.bikemania.sk ty si ich za co kupil? a na ten smart sam ty co vravis?