cafte bikery, som taky naruzivy biker-tuner, snazim sa zlepsovat si veci na mojom biku, aby ma to vyslo co najlacnejšie ale pri tom v dobrej kvalite,mno a momentálne rozmyslam xe ci by sa na moju prednu kotucovku tektro mechanicku dal dat namiesto 160 mm kotuca 203 mm? a aky by to malo chod, co vy na to páni,vopred dik...
no sak to ta potvora redukcia, to ma sere, ani ja to nevem zohnat....zajdem asi v najblizsej dobe do kaktusu, ze co na to pani odbornici,ja mam Tektro novela mech. tez....a mam otazku! neprehrieva sa ti kotuc pri väčšom zjazde, nemas ho uz vybehany?
no toto je zaujimava otazka. ak nieco zistis tak to sem supni.
ps: raz som s tou brzdou zisiel prevysenie 1760m, na jeden sup asi na 30 km. uplne bez zavahania to brzdilo (neviem co by som robil keby to nebrzdilo... ), no a coze ze sa prehrieva. mam taku skusenost, ze raz za cas ju treba poriadne zapiect, ze to pomaha.
na dlhsom zjazde sa niekedy slabsie chytaju ale iba ked sustavne brzdim.inac su to dobre brzdy za tu cenu (áspon si myslim).a kotuc opotrebovany nemam, zatial som najazdil iba 2000km na tych brzdach.ake brzdove oblozenie do nich planujes neskor kupit ??
gengar
Bôbchä napísal/a:
-------------------------------------------------------
> No ja jazdim s gengarom a pokial nebrzdis tie
> brzdy idu super. a kotuc 203 na take brzdy sa mi
> zda moc luxus. tak neviem...
Bôbchä napísal/a:
preco moc luxus? podla mna je to rozumne.
btw na tom cykloprofi.cz maju tie adaptery aj kotuce. no zacinam nad tym uvazovat.
stink Ty myslis tie od A2Z ?? AD- 638 ?rozmyslam skor, ci sa viac neoplati kupit
HMX 2 od Hayesu..ta redukcia s kotucom ta vyjde na pribl. 1300 sk.HMX 2 stoji okolo 2300 a mas tam vsetko...tak neviem.este by nebolo od veci kupit do predu nejake dobre dosticky.viete o nejakych, ktore su dobre na tieto brzdy ???
g.
ja som tie HMX 2(203 mm) skusal a neviem ci to bolo acera pakami ale tie brzdy vobec nehryzli - maly staticky koeficient trenia bude sposobeny asi brzdovym oblozenim.takze na vysledku tych 2300 sk mozno nezavazi.ja si myslim ze ked upgradneme na ten kotuc s redukciou a dame tam aj nejake dobre brzdove oblozenie tak to nemusi byt zle.len ma stve, ze navratova pruzinka v prasiatku sa casom opotrebuva a pri rovnakom doraze platniciek od kotuca musis silnejsie tlacit do pak aby to brzdilo rovnako ako predtym.
co myslis da sa ta pruzinka zohnat ?je nakreslena v manuali. ak o tom nieco vies daj prosim vediet
g.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ps: raz som s tou brzdou zisiel prevysenie 1760m, na jeden sup asi na 30 km. uplne bez zavahania to brzdilo (neviem co by som robil keby to nebrzdilo...
gengar
(-: (-: (-:
preco moc luxus? podla mna je to rozumne.
btw na tom cykloprofi.cz maju tie adaptery aj kotuce. no zacinam nad tym uvazovat.
HMX 2 od Hayesu..ta redukcia s kotucom ta vyjde na pribl. 1300 sk.HMX 2 stoji okolo 2300 a mas tam vsetko...tak neviem.este by nebolo od veci kupit do predu nejake dobre dosticky.viete o nejakych, ktore su dobre na tieto brzdy ???
g.
nuz je pravda, ze za 2300 mas HMX a mas tam vsetko, ale neviem ci ten liter naviac nieco aj na vysledku zavazi.
chcelo by to nazor niekoho, kto to uz vyskusal a pozna vysledok
co myslis da sa ta pruzinka zohnat ?je nakreslena v manuali. ak o tom nieco vies daj prosim vediet
g.