Mam moznost kupit velmi lacno rafiky deore aj s nabojom.
Teraz mam na bicykli Alloy doublewall,ale uz som spravil osmicku na prednom aj na zadnom....
Mam to vymenit a tie Alloy si nechat do zasoby???
Tie deorecka mozem kupit fakt za malo prachov,ale chcem vediet,ci su lepsie,horsie,alebo zhruba rovnake...
vizerá to že to sú všetko veci na FR alebo DH zariad sa podla váhy.......
Jasne...to je dobry napad.Tvrdil chlapik,ze vela vydrazia tie naboje.Tiez ma napadlo,ze aby neboli zbytocne tazke.Zbieram informacie,potom to porovnam ,zosumarizujem a hadam z toho nieco bude
robo: si ma pobavil. Mimochodom práve som stiahol z netu cracknutú novú verziu firmwaru do vidly.
pravej alebo lavej?
No...Ja uz som videl bicykel,co mal vidlu iba z jednej strany vedenu ku kolesu...taku riadne hrubu.Takze v podstate tam by sa dalo riesit ci bude napravo,alebo nalavo....majstri
No...Ja uz som videl bicykel,co mal vidlu iba z jednej strany vedenu ku kolesu...taku riadne hrubu.
Tak toto ma dostalo
No ver-never,mne je to v podstate jedno...keby som si pamatal kde,hodil by som link.Mozno to niekde objavim este.Celkom vazne.Bola to hruba rura a bola iba z jednej strany.Mozno to bol nejaky prototyp,alebo cokolvek.Hmmm...Aj o tych nabojoch Northshore nikto nepocul a existuju a daju sa realne kupit.Urcite som videl na nete fotku toho biku...ale fakt si nepamatam kde...
No...Ja uz som videl bicykel,co mal vidlu iba z jednej strany vedenu ku kolesu...taku riadne hrubu.
Tak toto ma dostalo
No ver-never,mne je to v podstate jedno...keby som si pamatal kde,hodil by som link.Mozno to niekde objavim este.Celkom vazne.Bola to hruba rura a bola iba z jednej strany.Mozno to bol nejaky prototyp,alebo cokolvek.Hmmm...Aj o tych nabojoch Northshore nikto nepocul a existuju a daju sa realne kupit.Urcite som videl na nete fotku toho biku...ale fakt si nepamatam kde...
Nie, ide o to, ze Cannondale je kultova znacka a to ze ju niekto, kto sa o biky zaujima, nepozna, a tym padom ani Lefty-nu, je pre mna asi proste nepochopitelne... Prepac... Nemyslel som to nejako v zlom...
jaaaaaaaj jasne,chapem. Som zaciatocnik ..mam to napisane aj pod menom Naozaj nemam moc prehlad este v takychto veciach.Ved poriadne jazdim asi mesiac.Poznam tak akurat sady od shimano a bicykle ako author,kellys ...a podobne.Ved ja sa naucim neboj
kamoš na podobnom kanone jazdil.......dokonca to malo "Elektrické" dialkove (na volante) LOCKOVANIE prednej jednonohej vidly.....
ale na druhej strane to malo len DVE píly....a to v terene nebolo celkom ono pre amatéra
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://ride.profishop.sk/katalog.php?kid=7
pravej alebo lavej?
pravej alebo lavej?
Myslíš nohy? Ak áno, tak do pravej - v nej je predsa riadiaca jednotka tlmiča.
http://ride.profishop.sk/katalog.php?kid=7
vizerá to že to sú všetko veci na FR alebo DH zariad sa podla váhy.......
Jasne...to je dobry napad.Tvrdil chlapik,ze vela vydrazia tie naboje.Tiez ma napadlo,ze aby neboli zbytocne tazke.Zbieram informacie,potom to porovnam ,zosumarizujem a hadam z toho nieco bude
pravej alebo lavej?
No...Ja uz som videl bicykel,co mal vidlu iba z jednej strany vedenu ku kolesu...taku riadne hrubu.Takze v podstate tam by sa dalo riesit ci bude napravo,alebo nalavo....majstri
Tak toto ma dostalo
Tak toto ma dostalo
Tak toto ma dostalo
Nehovor, ze si nevidel Lefty (cannondale)
Tak toto ma dostalo
A toto totalne odrovnalo
Keby si tak vedel, koľko je na svete vecí o ktorých sa hovorí, že existujú ale nikto ich v živote nevidel
Myslim, ze toto je fotka len pre teba.
No a teraz ako teda???
Vsak som vravel...pisal...ze som niekde ten bike videl.
Alebo je ta fotka len fikcia?
Možno po nejakom páde, keď sa rajdy otočia o 180 stupňov, sa z lefty stane righty.
ale na druhej strane to malo len DVE píly....a to v terene nebolo celkom ono pre amatéra