Cawte chcem si kúpiť rám na Freeride a lahší downhill a neviem sa rozhodnúť z pomedzi dvoch.
Beriem to z bazáru.
buď:
specialized big hit1 fsr
alebo:
CanBums Freezer zdvih :170-220 mm
alebo poraďte ak tak niečo lepšie, neviem nevyznám sa do toho.
Maximum rozpočet 400 Eur a oba tie rámi sa mi zmestia pod 400 Eur z bazáru.
ten specialized big hit je tusim ročńik 2006
a ten cambus neviem, musím sa ešte opítať majtela.
a našiel som ešte jeden bike.
cawko predavam bike povodna znacka Cyclecraft AL-6061 , jezdeny hobby freeride ,vaha je 14,8kg velmi lahucky a pevny ram, komponenty: ram Cyclecraft AL-6061, vidla SR Suntour Axon prerobena v style fox, hydraulicke brzdy Shimano v predu nove brzdove platnicky ,predny kotuc 180mm zadny 160mm, nove kluky DEORE FC-M5321 2008 2 pila + rockring,spodny napinak ,pedale BBB-pinove , zadny tlmic Rockshox SID , je tam nova kazeta Shimano ,naboje Shimano Deore + nerezove spice a niple , plaste tioga 2,3 predny 85% zadny 70% bike je komplet po GO takze 100% stav .cena : 400e+dohoda!!
akurád si s majitelom aj píšem a vraví, že bike bol akurád na kontrole a všetko v 100% stave.
ty chces cely bike /konkretne celoodpruzeny/ na FR do 500e?! prepac ale to je dost velka debilina kup si poriadne HTcko! nesaskuj s hentakym "fullom na FR"...
Htčko na zjazd?
Inač som úplný začiatočník, tak nehladám zase niečo fakt kvalitné. Hlavné je aby mi dačo vydržal rám. Ostatné komponenty nieje problém do budúcna vymeniť (napr vydla) atd...
ano! HTcko na zjazd!! urcite lepsie kupit poriadne htcko jak shitove full-ko
urcite je lepsie HTcko na zaciatok... naucis sa techniku a potom prejdi na FULL...
a naco si budes kupovat hentaky full ked chces potom menit veci na nom a ked zistis o com je zjazd tak nebudes chciet hentaky shit ako je ten Cyclecraft AL-6061... hento ma od FR daleko podla mna, nie to este od DH
ty zacinas? Jaj tak poviem HTcko jednoznacne. Sadnut si na fullo vie kazdy, jazdit tak ze vsetko tresnes a nic necitis vie kazdy. NA HTcku sa naucis vsetko potrebne
ako tak niesom až taký uplny začiatocník, jazdim to asi pol roka ale tak na Olphrane Laser, ktorý je už z toho komplet rozladený
a prečo na fullku sa nenaučím techniku? A inač ešte by som potreboval vedieť, že či je to fullko lepšie ako napr raptor, alebo kenzel vagabund lebo tie že sa dosť lámu.
P***VINA!!! nelamu sa... zase reci jedna babka povedala... kup si kvalitne HTcko a bude to milionkrat lepsie ako hentaky full (stale sa musim opakovat)... lahsie sa ti potom na tom budu vymienat komponenty a ked tomu budes rozumiet tak si budes byt hlavu o stenu ze si kupil takeho fulla... prirodzeny vyvoj bikera je podla mna HT,HT,HT a potom FS
takže toto hej? http://www.kubicasport.eu/produkt/1851/CTM-Raptor-Pro-Duro/
aj ked stale nechapem preco je na zaciatok zly full, nemam na mysli ted prave ten co som sem dal za 400E. Lebo skakat uz celkom dokazem... zase nie ziadne 5m skoky atd...
preto, lebo proste ked nieco na fulle nedas tak to necitis. Proste fullo jazdi za teba. Ty na nom len sedis a tocis rajdami. Na HT sa musis naucit nieco dat, musis vediet ten bike ovladat nie len prejst cez nieco ako na buldozeri a nic necitit. A potom ked kupis fullo po HT tak to bude radost jazdit.
mne sa páči ten "Cyclecraft" Ale nekupoval by som ho bez vyskúšania (a skontrolovania vidlice a pod.) Inak vzadu má aký rozmer tlmiča a zdvih zadnej stavby?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a ten cambus neviem, musím sa ešte opítať majtela.
a našiel som ešte jeden bike.
cawko predavam bike povodna znacka Cyclecraft AL-6061 , jezdeny hobby freeride ,vaha je 14,8kg velmi lahucky a pevny ram, komponenty: ram Cyclecraft AL-6061, vidla SR Suntour Axon prerobena v style fox, hydraulicke brzdy Shimano v predu nove brzdove platnicky ,predny kotuc 180mm zadny 160mm, nove kluky DEORE FC-M5321 2008 2 pila + rockring,spodny napinak ,pedale BBB-pinove , zadny tlmic Rockshox SID , je tam nova kazeta Shimano ,naboje Shimano Deore + nerezove spice a niple , plaste tioga 2,3 predny 85% zadny 70% bike je komplet po GO takze 100% stav .cena : 400e+dohoda!!
akurád si s majitelom aj píšem a vraví, že bike bol akurád na kontrole a všetko v 100% stave.
Inač som úplný začiatočník, tak nehladám zase niečo fakt kvalitné. Hlavné je aby mi dačo vydržal rám. Ostatné komponenty nieje problém do budúcna vymeniť (napr vydla) atd...
urcite je lepsie HTcko na zaciatok... naucis sa techniku a potom prejdi na FULL...
a naco si budes kupovat hentaky full ked chces potom menit veci na nom a ked zistis o com je zjazd tak nebudes chciet hentaky shit ako je ten Cyclecraft AL-6061... hento ma od FR daleko podla mna, nie to este od DH
a prečo na fullku sa nenaučím techniku? A inač ešte by som potreboval vedieť, že či je to fullko lepšie ako napr raptor, alebo kenzel vagabund lebo tie že sa dosť lámu.
http://www.kubicasport.eu/produkt/1851/CTM-Raptor-Pro-Duro/
aj ked stale nechapem preco je na zaciatok zly full, nemam na mysli ted prave ten co som sem dal za 400E. Lebo skakat uz celkom dokazem... zase nie ziadne 5m skoky atd...
http://www.cykloobchod.sk/product_info.php?products_id=100349
vraj je s tým raptorom pro duro na istej úrovni či?
tak tvrdíte, že keby som zobral to fullko Cyclecraft AL-6061 tak by som fakt olutoval hej?
(pre nejakého prachatého nemca to môže mať vysokú hodnotu