Chcel by som sa opýtať na skúsenosti s rámom od RB konkrétne CR 1500.Budem totiž meniť rám.Do úvahy by pripadol ešte TREK 8500.
U toho RB by som nemusel meniť sedlovku ani prešmyk.Prípadne aj iný rám okolo 10 000. http://www.racebike.cz/bike_cr1500.php
Je to pekny ram a nie je okukany ( na Slovensku - i ked je dovozca ). Konkretne pri tomto modeli ma trosku odradza spodna spojka zadneho 3uholnika - mohla by tiez byt CNC, ale tam oko len tak nezabludi. Treba ale istotne pocitat s vyssou vahou ako je stanovena ( cize + 200 az 300 g ).
A co rb bragsterDH2006? mne sa paci ale neviem o nom nic ,dol som na ich stranke cital som o nom ale este som ho nemal.Tsetko treba skusit a teraz ho niekto ponuka v bazare,vyzera pekne hmhmhm.....
A co rb bragsterDH2006? mne sa paci ale neviem o nom nic ,dol som na ich stranke cital som o nom ale este som ho nemal.Tsetko treba skusit a teraz ho niekto ponuka v bazare,vyzera pekne hmhmhm.....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Robo, nechaj ho tak však on je zjazdár