Nazdar, potreboval by som poradit ohladom ramu Fusion raid rok 05,
neviem ci mi nebude velky, mam 180 a je to 20-tka takze neviem, je za dobru cenu takze nad nim dost vaham ci ho zobrat
Ja mam 182 cm a ram 19".
Niekedy by som zniesol aj mensi, napr. pri zjazdoch.
Kazdy vyrobca robi inu geometriu, takze najlepsie je vyskusat, no kedze je to len ram, tak najlepsie je ho asi pomerat a porovnat rozmery s nejakym bikom ktory ti rozmerovo pasuje.
mam 180 a mam 18" ale zevraj ked zoberes mensi tak pri nejakom zjazdiku tak lepsie zatca a podobne jeina nevihoda je ze je to tachsie do kopca ale to ti moze bit pass ber radsej mensi taku 18" max 19".
ja si rad vychutnam hlavne zjazdiky, hladal som nieco take na celodenne vylety, predtym som mal ht-cko 19,5 teraz mam 17-tku, chcel som konecne nejaky full, lebo ma bolieva chrbat pri dlhej jazde terenom, asi nic z toho nebude 20 je vela-ta cena ma velmi laka no co uz, budem cakat na nieco ine, len som cakal na nejakeho silenca ktory mi ho doporuci, aby som ho mohol zobrat
ja si rad vychutnam hlavne zjazdiky, hladal som nieco take na celodenne vylety, predtym som mal ht-cko 19,5 teraz mam 17-tku, chcel som konecne nejaky full, lebo ma bolieva chrbat pri dlhej jazde terenom, asi nic z toho nebude 20 je vela-ta cena ma velmi laka no co uz, budem cakat na nieco ine, len som cakal na nejakeho silenca ktory mi ho doporuci, aby som ho mohol zobrat
vzivote neber 20" na zjazdiki iba keby si ju bral a hned predal
ked ta bolieva chrbat, to nieje chyba velkosi ale hlavne geometrie, mozes jazdit na 15 a aj na 20 a nemusi ta boliet chrbat ked si vyberes spravny ram... ...mna tiez bolieva chrbat...
za novy ram najviac 30 tacov, je takych ramov vela, ale ten to bola super cena a chcel som nieco aj usetrit, podla mna novy poriadny full ram pod 30 nezozeniem, zdvih od 130mm po 160mm
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Niekedy by som zniesol aj mensi, napr. pri zjazdoch.
Kazdy vyrobca robi inu geometriu, takze najlepsie je vyskusat, no kedze je to len ram, tak najlepsie je ho asi pomerat a porovnat rozmery s nejakym bikom ktory ti rozmerovo pasuje.
Tak ked chce full tak asi nebude zaryty uphiller... (nic proti uphillacom:)
vzivote neber 20" na zjazdiki iba keby si ju bral a hned predal
http://www.marinbikes.cz/ramy.htm
Rám Mount Vision Pro '06