[quote=""]a takto vyzeral v casoch svojej najvacsej slavy:
no takto bodobne bude vyzerat aj moj dragstar xD tez kluky hussfelt,prehadzovac sram 9x new rajdy da bomb,predstavec bikepositive ,vidla bude SR-DURO FR20/150mm...........atd
hehe, vyzeralo to dobre, kym si neprisiel po vidlu.... ram je ale velkost 18, i ked dodnes si myslim, ze to cislo je takpovediac hausnumero, kedze na kazdom rame to moze nakoniec vyzniet inak. ale na 165je asi fakt velky.
zbytočne vyhodené peniaze- ja som robil to isté že šak niečo to duro vydrží nebudem to hneď v obchode meniť ale mal som- kúp si hneď kvalitnú vidlu- to je marzocchi z bazáru:D aj ja sa chystám po nejakú.
Ešte niečo: vyskúšaj pozreť anglický EBAY teraz je dobrá libra tak to víde dosť lacno.
az na tu dopravu z britanie... moj ram 85 libier... ale kurz je teraz viac nez vyborny. mozno by som ale aj tak doporucil ebay.de, je to blizsie a doprava za vidlu je vacsinou medzi 15-20 E. aspon tolko mi napisali, ked som sa predavajucich pytal, ci poslu na svk.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
no takto bodobne bude vyzerat aj moj dragstar xD tez kluky hussfelt,prehadzovac sram 9x new rajdy da bomb,predstavec bikepositive ,vidla bude SR-DURO FR20/150mm...........atd
a co by si tam dal za vidlu do 6000sk ??
alebo-SR-DURO FR20/ 150mm
ja som teraz predal tu bielu co je na tom biku za 8.
Ešte niečo: vyskúšaj pozreť anglický EBAY teraz je dobrá libra tak to víde dosť lacno.
jjj
a nabudúce používaj aj google tam to najdes urcite si aspoň trocha inteligentný...
a nabudúce používaj aj google tam to najdes urcite si aspoň trocha inteligentný...
ja som ju videl na tejto starnke za 13300sk http://www.bicykle.sk/archiv07.php nievies ci tolko bude stat aj v obchode ??
MZ DJ3 je len na 9 mm patky
nie, MZ DJ3 2007 je aj na 9mm aj na 20 mm os..
ok podla mna len na 9mm patky xD ja ju chcem na 9mm patky