mam taky problem ze na novom biku ktory ma cca 300km som nameral s posuvným meradlom na retazi dlzku 132.9mm. je to v pohode alebo co s tym mam robit?? chodim prevazne po asfalte a vacsinou mam stale rovnaky prevod v predu 2 a vzadu 5. sem tam mi tam nieco praska ked idem do kopca a opriem sa o pedale.
posledný komentár: 18. 9. 2022 o 14:22
posledný komentár: 10. 8. 2017 o 22:24
posledný komentár: 12. 5. 2016 o 15:06
Neviem aká je tam teraz, ale vyber si niečo slušné, nie to najlacnejšie.
P.S. Možno ťa to trochu poteší- ja som jednu reťaz musel meniť po 150km...
Kúp si novú reťaz a daj si ju tam sám. Na http://www.ivelo.cz/domaci-dilna/ máš dobré návody na všetko.
Keď máš bike v záruke tak reklamuj. Po 300 km to ešte asi nebude bežné opotrebenie.(okrem reťaze samozrejme)
A veci ktoré ti odídu nahraď vždy lepšími. Eshopy majú ceny väčšinou podstatne nižšie ako kamenné predajne. Pomaly si bike vyskladáš k obrazu svojmu.
mam taky problem ze na novom biku ktory ma cca 300km som nameral s posuvným meradlom na retazi dlzku 132.9mm. je to v pohode alebo co s tym mam robit?? chodim prevazne po asfalte a vacsinou mam stale rovnaky prevod v predu 2 a vzadu 5. sem tam mi tam nieco praska ked idem do kopca a opriem sa o pedale.
ci nahodou nie do medzery vedla valceka, to by mohlo sposobit chybu v merani.
ak je realne nameranych 132,9 tak ju treba vymenit.
s tym nepohnes
iba ak by si jazdil dalej, ale opotrebujes zuby na najcastejsie jazdenych prevodoch a po case vymenis vsetky ozubene diely za nove, to uz bude vacsia investicia.
je na Tebe ako sa rozhodnes.
nove biky maju vzdy shitove retaze...
len tych 300km mi nejde do hlavy ze by si tam mal uz jazdenu
myslím, že tu zbytočne robíš z komára somára...čo už ti bude nejaký servisák na novom biku meniť...
v hrúbke