Cawte idem kupit Rock Shox Rebu a mozem si dat zmenit od vyroby zdvih...jazdim SVK maratony a mam Ravo Racing ram....a newiem ci si ju mam dat nastavit na 100mm alebo 115mm? vôbec sa newiem rozhodnut...ze ci 115 vydrzi ram a ze ci to nebude vela na maratony....
Mne sa zase zdá, že mi Reba solo air poslednú dobu nejak stvrdla ťažšie ide smerom na dol. Nič som s ňou nerobil nedufukoval tak to nechápem. Pochopil by som keby to bolo naopak pri úniku vzduchu, že zmäkne ale toto nechápem. Stretol sa už niekto s podobným javom?
Caute.Mam taky problem,ze ked mi bajk cez noc stoji a rano k nemu pridem,vidla je ako keby prilepena.Musim ju silou pretlacit a potom uz ide normalne.Rad by som ju premazal,len neviem kam,kolko a aky olej treba.Vedel by ktosi zbezne poradit alebo posunut nejaky link,kde sa nieco podobne riesi?
Vdaka
Najčastejšie to je olej, ktorý natiekol pri predchádzajúcom servise do skrutky a vnútra piestnice, v ktorej je vsunutý imbus z reboudnu.
Druhá možnosť je tesnenie.
No logicky mi z toho vychadza že to bude olej z piestnice, nie je to vela len ten tenučký imbus je od oleja, servis som robil tak to bude asi ono,...dúfam
Prosím o radu. Po výjazde keď som sa po asfalte vracal domov počul som puknutie. Obzeral som sa po kolesách A čakal ktoré vyfuči. Asi po 10km od puknutia som si všimol vyskočené gufero na nohe kde sa vidla fúka. Hneď som ho rukou natlačil naspäť. Domov som prešiel ešte asi 5 km. Vidla má stále Dobrý chod A nespozoroval som žiaden negatívny efekt. Gufero mám trochA na krivo. Na vidLe je najazdené 3500km. Veľká časť je na asfalte no dosť som jej naložil aj na am/en trailoch aj pár menších skokov. V blate som jazdíl iba párkrát väčšinou V suchých podmienkach. Čo mám spraviť?
Nechcem vidLe ublížiť ešte ju čakajú tisicE km V teréne. Mám ju dať hneď do servisu či ešte prežije? Nechcem aby sa ešte viac zničila. Ďakujem za rady.
Ak neklesol tlak vo vzduchovej komore, tak ti iba vyskočilo gufero (po 3500km by už neuškodilo vidlicu rozobrať, vyčistiť a premazať), ale ak tlak poklesol musíš aj vymeniť všetky tesniace o-krúžky vo vzduchovej patróne. Samozrejme ak si nato netrúfaš tak vidlicu odnes do servisu.
Ak iba vyskrutkuješ skrutky, tak tam žiaden olej nedoleješ. Musíš vyraziť piestnice oboch patrón. resp. potom už môžeš rovno vybrať vnútorne nohy a premazať všetko.
to iste sa mi stalo. Gufero vyletelo, ja ze defekt. Vidla ale stuhla ( ziaden tlak v komore ) a isla do servisu, kde mi vymenili okrem gufer aj nejake tie kruzky a naplnili novym olejom. Cena cca 40 E. Lepsie ako kupovat novu
aké máte skúsenosti s Rebou cez zimu.. teploty do -10.. voda sneh.. viem že niektoré vidlice od iných výrobcov stuhnú iné naopak zmäknú, niektoré sa pokazia. ako bezpečné je jazdiť v týchto podmienkach má to nejaký dopad na vidlu? rozmýšlam že na zimu kúpim najlacnejšiu vidlu ktorú najdem ktorá sa môže kludne pokaziť aby som zachoval rebu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Napr: www.mtbiker.sk/shop/vidlice-a-tlmice/prislusenstvo/rock-shox-fork-service-kit-basic-reba-a3-431503242.html ma katalogove cislo 00.4315.032.420
Pravdupovediac neviem ake su rozdiely v jednotlivych guferach, ale ja som zatial vzdy kupoval iba v komplet sadach a sluzia mi k spokojnosti. Nerobil som vyber podla roku, ani typu
RockShox Service Kit Basic pre vidlice Recon Gold A3 (2013-2016)
18,39 €
MOC 22,99 €Vdaka
Druhá možnosť je tesnenie.
Nechcem vidLe ublížiť ešte ju čakajú tisicE km V teréne. Mám ju dať hneď do servisu či ešte prežije? Nechcem aby sa ešte viac zničila. Ďakujem za rady.
zdroj mudrosti Ekmar
-16% Supacaz Super Sticky Kush Galaxy omotávka, 2.5 mm, Oil Slick/Oil Slick Plugz
35,99 € -16%
MOC 49,99 €