Nazdarek
Potrebujem poradit kupil som RS Recon U-turn a nemam navod. Chcem sa opytat co by sa stalo ak ju zamknem a nahodou zoskocim z niecoho vacsieho? Ten zamok sa poskodi alebo prepruzi a odomkne sa a naspat zamkne? D.
otazka o : aky odolny je ten mechanizmus na pop-locku??? viem ze asi dost ale vidla sa vnom dokaze dost pohybovat, moze sa vnom nieco... ?? iinac pri stlacani je narazanie tej struny bez buzirky fakt trapne
Potrebujem poradit!! Kupil som si RS Toru 302 U-turn a dole na vidle je stelovac na zmenu tlmenia(odskok) ale ten stoplik tam drzi len na takej gumicke a myslim ze pri jazde mi to vypadne co mam s tym robit???
Potrebujem poradit!! Kupil som si RS Toru 302 U-turn a dole na vidle je stelovac na zmenu tlmenia(odskok) ale ten stoplik tam drzi len na takej gumicke a myslim ze pri jazde mi to vypadne co mam s tym robit???
mozes to vytiahnut a strcit do vacku a dieru potom prelepit lepiacou paskou aby sa ti tam spina nedostala
BTW....na RS recon co som jazdil cely rok sa nestalo ani raz ze to vypadlo,a aj keby si to nahodou stratil,vzdy sa da zohnat nahrada....tusim som to videl na http://www.chainreactioncycles.com/ za 15£....
tomPy pri jazdeni s Recon U-turn nevydava take zvuky ako Tora? Mam na mysli buchanie struny. Kedze Recon je vlastne to iste ako Tora len o cca 200g lahzsia, nevidim dovod davat 3tis. navyse.
Alebo niekto iny mate skusenost?
mozes to vytiahnut a strcit do vacku a dieru potom prelepit lepiacou paskou aby sa ti tam spina nedostala
BTW....na RS recon co som jazdil cely rok sa nestalo ani raz ze to vypadlo,a aj keby si to nahodou stratil,vzdy sa da zohnat nahrada....tusim som to videl na http://www.chainreactioncycles.com/ za 15£....
no keby sa to dalo kupit tak by som bol spokojny. Mozes mi prosim ta dat presnejsy link lebo som to tam nemohol najst. A to je este otazne ci to aj na slovensku dostat kupit
na slovensku to urcite zozenies, dovozca je www.bikeart.sk ale cena bude asi vysoka... uz aj tych 15 libier hovori samo za seba. keby som to stratil, tak to asi necham tak. ten utlm si nastavis aj obycajnym 2,5 mm imbusom.
na slovensku to urcite zozenies, dovozca je www.bikeart.sk ale cena bude asi vysoka... uz aj tych 15 libier hovori samo za seba. keby som to stratil, tak to asi necham tak. ten utlm si nastavis aj obycajnym 2,5 mm imbusom.
to sa mi nevidi ze ten cudlik moze stat 760sk. to bude asi dake balenie viacerych kusov alebo inych nahradnych dielov
tomPy pri jazdeni s Recon U-turn nevydava take zvuky ako Tora? Mam na mysli buchanie struny. Kedze Recon je vlastne to iste ako Tora len o cca 200g lahzsia, nevidim dovod davat 3tis. navyse.
Občas vydáva,ale atačí potočiť U-turn o štvť otáčky a je to ok.
Ten spodný nastavovací čudlík som aj ja stratil,ale z Pike a dosť ma to jeduje-tam je hliníkový červený a drahý.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
mozes to vytiahnut a strcit do vacku
mozes to vytiahnut a strcit do vacku
no keby sa to dalo kupit tak by som bol spokojny. Mozes mi prosim ta dat presnejsy link lebo som to tam nemohol najst. A to je este otazne ci to aj na slovensku dostat kupit
http://www.chainreactioncycles.com/Mode ... delID=3036
dufam, ze je to ono
to sa mi nevidi ze ten cudlik moze stat 760sk. to bude asi dake balenie viacerych kusov alebo inych nahradnych dielov
Občas vydáva,ale atačí potočiť U-turn o štvť otáčky a je to ok.
Ten spodný nastavovací čudlík som aj ja stratil,ale z Pike a dosť ma to jeduje-tam je hliníkový červený a drahý.
http://www.chainreactioncycles.com/Mode ... delID=3036
dufam, ze je to ono
dik je to ono
no ved ja som kupil toru a bojim sa ze ten cudlik vypadne, radsej som ho vybral. Nevie niekto ako to tam prisposobit aby to na 100% drzalo??