Nieje tam takmer ziadny viditelny rozdiel podla mna.. je to vsetko robene na jednom kolene.. Radsej si kup Duro.. Alebo nieco v bazari cekni ojazdene..
do akej ceny? alebo to je na novom biku? Ideálne ani jednu, ak už by to bolo nutné, tak môžeš vyberať podľa vzhľadu Alebo odskúšať, to by bolo najlepšie... Jedna môže mať tvrdšiu pružinu ako druhá, vyššie odpory a pod.
No musim, ti povedat, ze ani jeden z nich neni urceny na enduro/am ani nic podobne, co uz samozrejme naznacovali tie vidlice. Su to bicykle na polne a lesne cesty. Pisem to len aby si nebol sklamany
A prezradis ako si poradis?
Lebo tam nevidim moznosti aby si z toho A-Gangu spravil nejakeho enduro tereniaka... a radsej ani neuvazuj ze to upravis nejakou pochybnou teren-koza vidlicu so zdvihom 140-180mm
Nerob sa, že nepoznáš tie úpravy - zapustiť sedlovku a vyhnúť ***** sedla dohora. Hotovo.
Presne na to som myslel..a Raver neuraz sa ale ti šibe? so 180mm vidlou by som raz šliapol a mam po rame..a podľa mňa nie vždy závisí všetko na zdviku vidly..
Presne na to som myslel..a Raver neuraz sa ale ti šibe? so 180mm vidlou by som raz šliapol a mam po rame..a podľa mňa nie vždy závisí všetko na zdviku vidly..
Preco by mi malo sibat?
Sam si napisal, ze chces enduro. Tato kategoria bicyklov vyuziva zvacsa zdvihy 160-180mm.
Sa popozeraj na tomto fore, po bazaroch atd a zistis, ze to co som napisal je typicka ukazka urcitej skupiny slovenskych adolescentov, ktory si kupia bicykel za 300 € na polnacky a nasledne ho idu prerabat na enduro alebo lajtDH masinu
Nie, to samozrejme ukazuje len na technicku neznalost, pripadne uroven myslenia takeho jedinca...
Preto som ti napisal zopar pismeniek, aby si sa tym smerom nepustal
Takže tvoj cieľ sa naplnil.. ale mám na teba ešte jednu otázku. Mám doma francúza FX510-tku ktorá má 3 roky. Má iba slabučkú vidlu (možno 70-tku a aj to skoro tvrdú) a v pohode sa s ňou preháňam po lese. Nieže by t obol nejaký extra DH ale zaťiaľ mi drží puknutia. Môžem niečo také čakať aj od toho A-Ganga? lebo vyzerá na tenší rám.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
P.S. Ja to nepotrebujem na skoky..mam vybrate normalne enduro s ktorym chcem behat po lesoch
http://www.soof.sk/soofshop/eshop/33-1-BICYKLE-podla-druhu/0/5/1543-KELLYS-VIPER-2-0-2012
Lebo tam nevidim moznosti aby si z toho A-Gangu spravil nejakeho enduro tereniaka... a radsej ani neuvazuj ze to upravis nejakou pochybnou teren-koza vidlicu so zdvihom 140-180mm
molokto zacina s "vymakanym" strojom
Preco by mi malo sibat?
Sam si napisal, ze chces enduro. Tato kategoria bicyklov vyuziva zvacsa zdvihy 160-180mm.
Sa popozeraj na tomto fore, po bazaroch atd a zistis, ze to co som napisal je typicka ukazka urcitej skupiny slovenskych adolescentov, ktory si kupia bicykel za 300 € na polnacky a nasledne ho idu prerabat na enduro alebo lajtDH masinu
Preto som ti napisal zopar pismeniek, aby si sa tym smerom nepustal